Vištienos su kariu sriuba: soti ir spalvinga

Šiek tiek pikantiška, gardi ir spalvinga sriuba jūsų stalui!
Vištienos su kariu sriuba
Vištienos su kariu sriuba / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

3 morkų,

4 svogūnų,

5–6 puodelių vištienos sultinio,

2 šaukštų alyvuogių aliejaus,

pagal skonį pipirų ir druskos,

šaukštelio kario,

100 g šviežių plačių makaronų,

keli šaukštai pikantiško saldžiarūgščio padažo su daržovėmis.

Kaip gaminti:

1. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. Kai jie pagels ir pakvips, ten pat suberkite morkas.

2. Viską pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol morkos pagels.

3. Į patroškintą masę supilkite vištienos sultinį ir viską kaitinkite dar 5 minutes.

4. Sumeskite šviežius makaronus, padidinkite ugnį ir virkite, kiek nurodyta ant pakuotės.

5. Kai makaronai išvirs, suberkite karį, sumažinkite ugnį ir viską dar šiek tiek pakaitinkite.

6. Galiausiai sriubą išsukite elektriniu plakikliu ir išpilstykite į lėkštes. Tiekite su šaukšteliu pikantiško pagardo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų