„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vitaminų pilnos meškinių česnakų salotos: galit jas paverst ir užtepu sumuštiniams

Pavasario vidurys – pats metas išbandyti receptus su meškiniu česnaku. Vieni šio augalo, kurio lapo forma primena pakalnučių, tačiau patrynus pakvimpa česnaku, užsiaugina patys, kiti pasirenka miškeliuose, treti perka turgavietėse. Šis augalas ne tik malonaus skonio, bet ir kupinas naudingų medžiagų, tad pasiruoškite salotų ir skanaukite.
Sumuštiniai su meškinių česnakų užtepu
Sumuštiniai su meškinių česnakų užtepu / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • ryšelis meškinio česnako lapų, nuplautų ir nusausintų;
  • 2 valg. šaukšt. neriebios grietinės;
  • 1 arbat. šaukšt. majonezo;
  • keli svogūnų laiškai:
  • ryšelis ridikėlių, supjaustytų plonais griežinėliais;
  • žiupsnis šviežiai maltų juodųjų pipirų;
  • žiupsnis druskos;
  • 1 kietai virtas kiaušinis, supjaustytas kubeliais.

Gaminimas:

1. Supjaustykite meškinius česnakus, svogūnų laiškus ir suberkite į nemažą dubenį. Čia pat berkite ir smulkintus ridikėlius bei kiaušinius.

2. Pabarstykite ingredientus dubenyje druska, pipirais, o tada dėkite grietinės, majonezo, atsargiai išmaišykite ir nedelsdami ragaukite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“