„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vitos keptas kamamberas: per 15 minučių paruošite skaniausią užkandį

Laukiate svečių, o gal norite nustebinti mylimą žmogų gardžiu užkandžiu? Štai ir pasiūlymas jums – orkaitėje keptas kamamberas, kuriam neatsispirsite nė vienas.
Keptas kamamberas
Keptas kamamberas / Shutterstock nuotr.

Ko reikės?

  • 1 kamambero sūrio;
  • šlakelio medaus;
  • saujelės graikinių riešutų;
  • rozmarino šakelės.
123RF.com nuotr./Keptas Kamamberas
123RF.com nuotr./Keptas Kamamberas

Kaip gaminti:

1. Įdėkite sūrį į indą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.

2. Ištraukite sūrį ir prapjaukite jo paviršių taip, kad jis „atsidarytų“. Galite tai padaryti perpjaudami paviršių į keturias dalis.

3. Pašlakstykite prapjautą sūrį medumi, pagardinkite graikiniais riešutais, rozmarino šakele ar bet kokiais kitais mėgstamų žolelių prieskoniais ir dar penkias minutes pakepkite orkaitėje.

4. Skanaukite sūrį su balta traškia duona – idealu šį duetą pagardinti ir saulėje džiovintais pomidorais ar alyvuogėmis.

Dėkojame už receptą!

Turite receptą, kuriuo didžiuojatės? Pasidalinkite su kitais 15min skaitytojais! Siųskite kartu su nuotrauka el. paštu gyvenimas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“