Vos keli ingredientai ir skaniausi obuolių blynai – ant stalo

Dažnai į vaikus auginančių šeimų savaitgalio pusryčius „įsiprašo“ blynai – įvairių skonių, įvairių pavidalų. Receptams kriterijai dažniausiai keli – kuo paprasčiau, greičiau ir, aišku, maistingiau. Obuolių blynai, kurių receptą pasiūlysime šįkart, atitinka visus išvardintus, o dar – džiugina ne tik mažuosius, bet ir suaugusius pusryčiautojus.
Blyneliai su obuoliais
Blyneliai su obuoliais / Shutterstock nuotr.

Ingredientai

  • 2–3 didesni obuoliai;
  • Žiupsnelis druskos;
  • Šaukštas cukraus;
  • Geras šaukštas cinamono;
  • Pusė stiklinės kefyro;
  • Miltų.

Gaminimas

Obuolius sutarkuoti per burokinę tarką. Sudėti druską, cukrų, cinamoną, supilti kefyrą. Viską sumaišyti. Dėti miltų tiek, kad tešla būtų tirštoka – nebėgtų nuo šaukšto, bet ir ne per sausa. Kitaip tariant, kad pakabinus šaukštu dėti į keptuvę. Vienas šaukštas – vienas blynas. Kepti kol gražiai paskrus. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis