Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žalios salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Žalios salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis
Žalios salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 100 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • Garbanotosios salotos – 100 g
  • „VAPEUR“ garuose ruoštos raudonosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Tunai savo sultyse – 2 skardinės
  • Vyšniniai pomidorai – 60 g
  • Kaparėliai – 5 vnt.
  • Mėlynieji svogūnai – 1 vnt.
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Sojos padažas – 2 šaukštai
  • Sezamas – 4 šaukštai
  • Druska – Pagal skonį
  • Pipirai – Pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Sumaišykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus su pupelėmis, truputį susmulkintais tunų gabaliukais, kaparėliais ir per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais.
  2. Pridėkite pagal skonį pipirų, pagardinkite alyvuogių aliejumi, sumaišytu su sojų padažu, pabarstykite sausoje keptuvėje pakepintu sezamu. Jei reikia, dar pasūdykite.
  3. Mėlynuosius svogūnus supjaustykite žiedais, pakepinkite augaliniame aliejuje ir papuoškite jais salotas prieš patiekdami.

Rekomendacijos:

Neturint salotų džiovyklės, salotas ir kitus žalumynus galima lengvai nusausinti paskleidus juos ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, susukus vamzdeliu. Rankšluostis sugeria visą vandenį iš lapų ir jie tampa sausi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas