Moteris dalinasi savo receptu ir prisipažįsta, kad virtuvėje labai mėgsta „džiazuoti“, tad gaminimo būdo aprašymas ant „Maggi“ pakelio jos nesustabdė.
„Kadangi mėgstame daržoves, jas sumaišiau su vištiena ir jos puikiai tiko“, – rašo Rasa.
Patiekalui reikės:
- 500 g vištienos blauzdelių mėsos be kaulo,
- morkos,
- poro,
- aliejaus kepimui,
- vištienos prieskonių,
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- pakelio „Maggi“ grietinėlės padažo su žolelėmis,
- 200 ml riebios grietinėlės,
- basmati ryžių.
Gaminimas:
Vištieną supjausčiau mažais gabaliukais ir apkepinau aliejuje.
Paskui subėriau susmulkintas daržoves – morką, porą bei papriką ir patroškinau.
Baigiant troškintis, „Maggi“ padažo miltelius sumaišiau su grietinėle ir supyliau į troškinį.
Viską gerai išmaišiau ir dar 10 minučių pakaitinau ant nedidelės kaitros vis pamaišydama.
Padažas ėmė tirštėti ir labai gardžiai kvepėti. Net seilės nutįso.
Tiesa, kol gaminosi vištiena, užkaičiau ryžius. Gaminau dviem būdais – vienus paprastai birius, o kitus su kokoso pienu ir kariu – man beprotiškai skanu, tačiau ne visi šeimos nariai mėgsta.
Tikrai rekomenduoju išbandyti! Skanaus!
Rasa
Kviečiame ir Jus dalyvauti rudeniškų receptų konkurse ir laimėti gausybę „Maggi“ prizų!