Dvidešimt metų apie maistą, gėrimus, vartojimo kultūrą rašantis, geriausius Lietuvos ir viso pasaulio šefus pristatantis žurnalas, didelį dėmesį skiria straipsnius iliustruojančioms nuotraukoms, kurių autoriai – geriausi šalies maisto fotografai. Šį sykį skaitytojai kviečiami į užkulisius – į pažintį su vienu žymiausių maisto fotografų – Robertu Daskevičium.
Šalia įkvepiančio keliauti, kurti ir gaminti interviu, pateikiama net 10 rudens stalui tinkamų originalių receptų – nuo užkandžių, sriubų iki karštųjų patiekalų bei gėrimų. Visi jie – geriausių mūsų šalies virtuvės šefų kūriniai ir pasiūlymai jūsų gastronominiams atradimams, Roberto blykstės užfiksuoti amžiams.
Kad ir kaip smagu bus gaminti ir džiuginti šeimą bei draugus savo gastronominiais šedevrais, įkvėptais nuostabių Roberto nuotraukų, žurnalas kviečia neužsisėdėti savo virtuvėse. Tradicinėje žurnalo rubrikoje „Geras skonis“ rekomenduoja“ pateikiami pasiūlymai, praskaidrinsiantys ilgus rudens vakarus. Versdami naujo numerio puslapį po puslapio, rasite ir daug pasiūlymų gurmaniškiems rudens atradimams.
Besižvalgantiems krypčių gastronominėms kelionėms, šį rudenį rekomenduojamos dvi. Tai geriausiu pasaulio restoranu šiemet pripažintas Prancūzijoje, Mantono (Menton) miestelyje įsikūręs „Mirazur“ arba egzotiškasis Tailandas! Šis kraštas jau seniai tituluojamas rojumi žemėje. Visžalė augalija, nuo kurios įvairovės ir gaivališkumo tiesiog svaigsta galva, užburiantys ryškiaspalviai žiedai, kurių pavadinimams išvardyti ir ištisos dienos neužtektų, balto smėlio ir skaidraus vandens skalaujami paplūdimiai, niekada nemiegantys didmiesčiai ir atokios absoliučios ramybės oazės yra tik dalis to, ką keliautojams gali padovanoti Tailandas.
Rudeniniame „Gero skonio“ numeryje pristatoma ir nauja rubrika „HORECA verslui“, skirta svetingumo verslo profesionalams.