Taigi šįkart skaitytojų dėmesiui ne tik sąrašas, bet ir išsamus interviu su Gero maisto akademijos įkūrėju Linu Petrukaičiu. Jame jis pasakoja, kaip atsiranda trisdešimtukas, nubrėžia projekto tikslus ilgalaikėje perspektyvoje ir palygina jį su kitais panašiais pasaulinio masto projektais.
Kas nutinka, kai susiburia geriausieji? Kai aplink save jie paskleidžia juoko, fantazijos, kūrybiškumo, naujausių tendencijų ir nepaprasto profesionalumo atmosferą? Drąsūs, kupini originalių idėjų, neskaičiuojantys darbo valandų, palikę savo restoranus, savo verslą, jie pasirengę kovoti ir nugalėti. Tokia yra šių metų Nacionalinė šefų rinktinė, lapkritį mesianti iššūkį pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup“ dalyviams iš viso pasaulio. Žurnalo puslapiuose šie jauni profesionalai dalijasi mintimis apie darbą virtuvėje bei su malonumu „Gero skonio“ skaitytojams pateikia įspūdingų patiekalų vasaros stalui receptus.
Kasmet, sulaukę šiltojo sezono, keliaujame po Lietuvą, lankomės geriausiuose šalies viešbučiuose bei restoranuose ir vasariniame žurnalo „Geras skonis“ numeryje pristatomos rekomenduojamos aplankyti vietos, kurios išsiskiria unikalia aplinka, įdomia istorija, netikėtais interjero dizaino sprendimais ir, žinoma, puikia virtuve. Šiemet rubrikoje „Turiningiems vasaros atradimams“ – net devyni kvietimai į Palangą, Birštoną, Druskininkus... Apsukus nemenką ratą aplink Lietuvą, pasiūlymas grįžti į sostinę, į dešiniajame Neries krante esančioje Nacionalinėje dailės galerijoje įsikūrusį restoraną „The Gallery“.