Žuvų kotletai su avinžirniais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Žuvų kotletai su avinžirniais
Žuvų kotletai su avinžirniais / Projekto partnerio nuotr.

Ingredientai:

  • 1 indelis ant garų ruoštų avinžirnių
  • 500 gramų baltos žuvies filė
  • 8 valgomieji šaukštai maltų džiūvėsių
  • 6 maži marinuoti agurkėliai
  • 1 valgomasis šaukštas Dižono garstyčių
  • Krapai, aliejus druska, pipirai citrina papuošimui, majonezas papuošimui, marinuoti agurkėliai papuošimui.

Paruošimo būdas

  1. Žuvį smulkiai supjaustykite ir sudėkite į trintuvę. Suberkite avinžirnius, agurkėlius, keturis valgomuosius šaukštus maltų džiūvėsių, garstyčias, krapus, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų pipirų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
  2. Iš gauto faršo formuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite juos likusiuose džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių po 3–4 minutes apkepkite nedideliame kiekyje aliejaus.
  3. Patiekite su citrinos skiltele (jos sultis reikia išspausti ant kotletų), majonezu ir agurkėliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų