Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvų kotletai su avinžirniais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Žuvų kotletai su avinžirniais
Žuvų kotletai su avinžirniais / Projekto partnerio nuotr.

Ingredientai:

  • 1 indelis ant garų ruoštų avinžirnių
  • 500 gramų baltos žuvies filė
  • 8 valgomieji šaukštai maltų džiūvėsių
  • 6 maži marinuoti agurkėliai
  • 1 valgomasis šaukštas Dižono garstyčių
  • Krapai, aliejus druska, pipirai citrina papuošimui, majonezas papuošimui, marinuoti agurkėliai papuošimui.

Paruošimo būdas

  1. Žuvį smulkiai supjaustykite ir sudėkite į trintuvę. Suberkite avinžirnius, agurkėlius, keturis valgomuosius šaukštus maltų džiūvėsių, garstyčias, krapus, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų pipirų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
  2. Iš gauto faršo formuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite juos likusiuose džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių po 3–4 minutes apkepkite nedideliame kiekyje aliejaus.
  3. Patiekite su citrinos skiltele (jos sultis reikia išspausti ant kotletų), majonezu ir agurkėliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų