15min primena, jog M.Paulinas savo, kaip šefo, karjerą pradėjo užsienyje – darbavosi Monake, Osle, Dubajuje, o Danijoje jam net teko plušti viename geriausių pasaulio restoranų „Noma“.
Grįžęs į Lietuvą šefas darbavosi Kauno restorane „Numan“, su kurio komanda šovė į geriausių Lietuvos restoranų reitingo viršūnę – pelnė antrąją vietą. Vėliau jis vadovavo „Pacų“ viešbutyje veikusio restorano „Nineteen18“ virtuvei, šiam persikėlus į Senatorių pasažą trumpai padirbėjo ten, tuomet kurį laiką konsultavo viešbučių „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ ir „Radisson Blu Royal Astorija“ restoranus.
Nemenką turą per skirtingus aukšto lygio restoranus padaręs virtuvės šefas su komanda šiuo metu pergalvoja restorano „Muros“ restorano koncepciją ir meniu. Iki M.Paulino šio restorano kūrybos vadovas buvo virtuvės šefas Liutauras Čeprackas, su kuriuo restoranas atsisveikino abipusiu sutarimu.
„Matas puikiai suvokia, kuo kvėpuoja mūsų viešbutis, kadangi jam jau teko vadovauti „Nineteen18“ restoranui, kuris pas mus buvo įsikūręs prieš 2 metus. <...> Mums reikėjo žmogaus, kuris nebūtų tik vizijos išpildytojas, o kartu padėtų ją kurti, būtų pasiryžęs eiti kartu iki galo. Tikime, kad Matas yra būtent tas žmogus“, – pranešime žiniasklaidai cituojama viešbučio „Pacai“ generalinė direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.