Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 21

15min portale – dar daugiau kultūros: bus rodomi spektakliai, vyks pokalbiai su teatro profesionalais

Naujienų portalo 15min rubrikoje „Ne vienas namuose“, kuri specialiai buvo sukurta vos paskelbus šalyje karantiną, nuo šiol bus galima rasti dar daugiau kultūrinių transliacijų ir pokalbių su kultūros asmenybėmis – pradedamas bendradarbiavimas su Nacionaliniu Kauno dramos teatru.

Pirmoji transliacija – jau šiandien 18 val.: laukia išskirtinis pokalbis su aktore Nijole Narmontaite, kurią 15min eteryje kalbins taip pat aktorė Daiva Rudokaitė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Hamletas“ pagal Vidą Bareikį
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Hamletas“ pagal Vidą Bareikį

Trečiadienį 16 val. kviečiame žiūrėti spektaklio „Kiškis pabėgėlis“ aktorių improvizaciją, transliuojamą gyvai, o iš karto po jos, 17.30 val. – pokalbį su šio spektaklio kūrėjais.

Ketvirtadienį 19 val. bus transliuojamas Vido Bareikio režisuotas „Hamletas“. Po spektaklio, 22 val., – aktoriaus Manto Bendžiaus pokalbis su spektaklio režisieriumi V.Bareikiu.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus

„Mes skiriame didžiulį dėmesį kultūrai, kūrėjams, meno pasauliui, o ypač šiuo sudėtingu laikotarpiu. Nuo karantino pradžios savo portalą atvėrėme bendradarbystei su kino, muzikos, edukacijų vaikams ir suaugusiems kūrėjais, rašytojams, karikatūristams, įvairių kultūros sričių profesionalams, taip pat ir iš naujo savo kūrybines galias atradusiems skaitytojams. Tai mus suvienijo. Džiaugiuosi, kad šiandien, šalia elektroninių ir audioknygų, pasaulio festivalius apkeliavusių filmų, koncertų transliacijų, mes dovanosime ir teatrą – spektaklius ir taip reikalingus pokalbius su mėgstamais aktoriais ir režisieriais. Už tai esame dėkingi Nacionaliniam Kauno dramos teatrui“, – džiaugiasi 15min rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

„Džiugu, kad mūsų partneris portalas 15min tapo ir mūsų „Teatras ONL1NE“ TV langu į auditoriją, o mūsų kuriamas turinys bus dar pasiekiamesnis. Teatras ir jo kūrėjai nusiteikę įdomiems ir prasmingiems susitikimams“, – sako Nacionalinio Kauno dramos teatro Nuotolinės kūrybinės veiklos darbo organizavimo vadybininkė Agnė Burovienė.

Kiekvieną savaitę planuojama transliuoti po kelis pokalbius ir vieną spektaklį iš Nacionalinio Kauno dramos teatro. Daugiau kultūrinio, tėvams ir vaikams tinkamo turinio galima rasti pozityvioje „antikoroninėje“ 15min rubrikoje Ne vienas namuose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai