Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 13

15min šiuolaikinėms moterims pristato naują videoistorijų portalą Ypatingos.lt

Antradienį startavo naujas 15min projektas ypatingos.lt, kuriame paprastos moterys dalinsis savo videoistorijomis apie dalykus, kurie rūpi šiuolaikinei asmenybei: meilę sau, asmeninį tobulėjimą, sveiką gyvenseną, maistą, stilių... Autentiškos videoistorijos bus pasiekiamos portale ypatingos.lt, socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir „Youtube“.
ypatingos.lt
ypatingos.lt / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Visame pasaulyje pastebima tendencija, kad moterys vis dažniau patarimų ieško socialiniuose tinkluose, sekdamos autentiškas kitų moterų istorijas. Supratome, kad tokio turinio moterims trūksta ir Lietuvoje. 15min visuomet rūpinasi, kaip istorijas ir informaciją pateikti auditorijai kuo labiau įtraukiančiai, todėl nusprendėme sukurti naują projektą ypatingos.lt. Tokio turinio, kurio kūrėjos būtų paprastos moterys, pateikiančios tikrus pasakojimus ir nepretenduojančios į visko išmanymą, iki šiol nesiūlė nė vienas Lietuvos portalas“, – teigia 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Kiekvieną savaitę portale ypatingos.lt, „Youtube“ „Facebooke“ bus galima išvysti naujas skirtingų moterų istorijas, o socialiniame tinkle „Instagram“ Ypatingų sekėjos išvys trumpas moterų pasakojimus arba jų istorijų užkulisius.

„Labai svarbu būti ten, kur auditorija leidžia laiką, todėl turinį pateiksime ne tik 15min, bet ir socialiniuose tinkluose. Čia šiuolaikinės moterys praleidžia daug laiko. Mums labai svarbu burti ir pasiekti auditoriją, o ne tik lankytojų srautą, todėl projekte ypatingos.lt pirmąkart videoturinį pradėsime kurti visų pirma galvodami apie socialinių tinklų, o ne naujienų portalų specifiką. Manome, kad tai moterys įvertins“, – pasakoja 15min rinkodaros ir verslo vystymo vadovas Gediminas Galkauskas.

Autentiškos moterų istorijos ypatingos.lt portale ir socialiniuose tinkluose bus pateikiamos trumpu – iki 10 min. trukmės videoformatu, o socialiniame tinkle „Instagram“ artimiausiu metu istorijos bus pateikiamos dar trumpesniu, tačiau labai įtraukiančiu „Instagram Stories“ formatu.

„Mano kartos merginos ir moterys „Instagrame“ dažniausiai žiūri nebe nuotraukas ar vaizdo įrašus, o „Instagram Stories“, kur informacija pateikiama labai greitai, trumpai ir aiškiai. Tai atspindi šiuolaikinio gyvenimo tempą, o aš savo laidoje bandysiu papasakoti, kaip planuotis pozityvų gyvenimą šiuolaikiniame greitame pasaulyje, gvildensiu saviugdos, karjeros, laisvai samdomo darbo, santykių, moteriškumo ir kitas man artimas gyvenimiškas temas“, – teigia Iveta Bakanauskė, portale ypatingos.lt vesianti laidą „120% ritmu su Iveta“.

Šiuo metu portale ir socialiniuose tinkluose jau galima peržiūrėti net šešių laidų pirmąsias serijas. Laidoje „Miglemorfozė“ laidos herojė Miglė papasakos, kaip paprastai merginai gyventi ypatingą gyvenimą. Medicinos studentė Rugilė ves net dvi laidas: „Mano draugė klausia“ pasakos apie intymias ir nepatogias temas, o „Tobuli netobulumai“ – apie meilę savo kūnui. Jurgita laidoje „Stiliaus tendencija“ apžvelgs mados niuansus, Dovilė „Sveikos gyvensenos iššūkyje“ bandys atrasti tobulą geros savijautos receptą, o Aurelija laidoje „Namie skaniausia“ mokysis lengvai ir paprastai pasigaminti gardžius patiekalus.

Apie 15min

Naujienų portalas 15min – inovatyvus patikimos žiniasklaidos kanalas, kurio misija kurti visuomenės gerovei, prisidėti prie geresnio ir teisingesnio pasaulio kūrimo. 15min žurnalistai už tyrimus ir analitines publikacijas yra nuolat įvertinami tiek nacionaliniais, tiek tarptautiniais apdovanojimais.

15min priklauso didžiausiai Baltijos šalyse žiniasklaidos grupei „Eesti Meedia“. Pagrindinė grupės veikla Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – žiniasklaidos ir skelbimų portalų, televizijos, radijo, leidybos ir kiti verslai. Lietuvoje grupei kartu su 15min portalu priklauso naujienų agentūra BNS ir skelbimų portalus aruodas.lt, autoplius.lt, skelbiu.lt, cvbankas.lt bei kitus valdanti „Diginet LTU“ grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant