Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 29

„TikTok“ „perliukai“: netikėtas būdas, kaip atkimšti unitazą be pompos

Kadaise gerų patarimų semdavomės iš tėvų ir senelių, dabar gi jų pilna internete. Štai socialiniame tinkle „TikTok“, kaip ir „YouTube“ platformoje, vasarą buvo pažerta patarimų ir vaizdelių, kaip atkimšti unitazą. Tam, beje, prireiks plastikinės plėvelės, į kurią įprastai vyniojamas maistas.
Asociatyvioji nuotr.
Asociatyvioji nuotr. / Shutterstock nuotr.

Tad jeigu pamatėte, jog žmonės internete apvynioja maistine plastikine plėvele savo unitazą, nenustebkite – tai naujasis „Kurmis“. Na, arba pompa – tokią kadaise turėdavo kiekvieni namai, tačiau dabar – nebūtinai. Tad neturintiems šio įnagio gali praversti šis patarimas.

Koks triukas? Ogi pakelti unitazo dangtį ir patikrinti, ar unitazo viršus (sėdimoji dalis) yra sausas, tuomet kruopščiai apvynioti unitazo viršų plastikine maistine plėvele – taip, kad unitazo viduje nepatektų oro.

Tuomet, pradžioje prilaikant rankomis už maistinės plėvelės kraštų, nuleisti vandenį – tiek, kiek bėgs. Besikaupiant vandeniui unitaze, keliskart spustelėkite rankomis per maistinės plėvelės vidurį – tarsi papumpuokite. Nors gali atrodyti, jog viskas tuoj pradės bėgti per kraštus, nesibaiminkite – unitazas netrukus atsikimš.

Na, bent jau taip žada išbandžiusieji šį patarimą internautai, tik įspėja: jei užsikišo labai smarkiai, gali prireikti pompos.

Kai viskas bus baigta, nuvyniokite plėvelę ir nuleiskite vandenį darkart.

TikTok/Vaizdelis iš TikTok
TikTok/Vaizdelis iš TikTok

Na o jei pirmu kartu neatsikimšo, patariama pakartoti tai darkart – nuleidžiant vandenį ir rankomis spustelint įtemptą maistinę plėvelę ir taip sudarant spaudimą vakuume.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas