Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 26

Dovanų idėjos: kaip nustebinti net ir patį išrankiausią?

Kartais dovanų paieška gali taip tikru galvos skausmu, o ypač, kai atrodo, kad niekuo jau nebe nustebinsi. Tokių dovanų paieška gali kainuoti daugybę iššvaistyto laiko vaikščiojant po parduotuves, bandant atrasti kažką ypatingo. Neretai tokios paieškos baigiasi trūkusia kantrybe ir nupirktu dar vienu nereikalingu daiktu, kuris dulkės spintoje. „Laisvalaikio dovanos“ dovanų ekspertai atrinko TOP dovanas, kurios padės pamiršti stresą bandant nustebinti net patį išrankiausią!
Laisvalaikio dovanos
Laisvalaikio dovanos / Laisvalaikio nuotr.

Sveikatingumo savaitgalis Birštone

Ramybė, poilsis ir savęs palepinimas – tai, ko neretai sau pagailime, tad tokia dovana pradžiugins net tą, kuris rodos turi viską. „Tulpės sanatorija“ – viena geriausių sveikatingumo vietų Lietuvoje, jau net tapusi Birštono kurorto simboliu. Gydytojų konsultacija, atpalaiduojantys masažai ir terapijos, mankštos, baseino ir pirčių malonumai yra tik dalis to, kas laukia atvykus. Kurortiška ramybė ir sveikatinimo procedūros padės atgauti jėgas bei kokybiškai pailsėti. Kas nesidžiaugtų gavęs tokią dovaną?

Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos _ Tulpės sanatorija
Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos _ Tulpės sanatorija

Vakarienė tamsoje

Vakarienė tamsoje – tai unikali valgymo patirtis, atversianti kelius į naują, magišką skonių pasaulį. Aklina tamsa sukuria nepaprastą atmosferą, kurios apsuptyje prasideda intriguojantis žaidimas su savo juslėmis. Vakarienės metu neįmanoma įžiūrėti nieko – tiek įrankiai, tiek maistas randami apgraibomis. Pasitelkus tamsoje sujautrėjusius uoslės ir skonio receptorius teks atspėti, kas patiekta lėkštėse. Išbandžius šią neįtikėtiną patirtį, norėsis sugrįžti vėl bei atsivesti draugus ar šeimos narius.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos _ Vakarienė tamsoje
Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos _ Vakarienė tamsoje

Pasivažinėjimas super automobiliais

Galimybė sėsti už geidžiamiausių pasaulio automobilių – Ferrari ir Lamborghini – vairo bei išbandyti jėgas tikroje lenktynių trasoje – ar gali būti labiau stebinanti dovana? Šių automobilių vairavimas suteiks ne tik ekstremalių įspūdžių, tačiau ir ypatingą malonumą kiekvienam automobilių sporto mėgėjui. Tai, ką matote garsiausiuose veiksmo filmuose gali tapti realybe!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos
Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos

Skrydis oro balionu

Ši patirtis – tai nepakartojamas nuotykis, kurį turėtų patirti kiekvienas bent kartą gyvenime! Kelionės metu po kojomis iš lėto keičiasi miesto stogai, o jaukus miesto šurmulys ir miškai atima žadą. Skrydis oro balionu garantuoja geriausius įspūdžius net ir tiems, kurie gyvenime atrodo matė visko!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos _ Skrydis oro balionu
Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos _ Skrydis oro balionu

„Laisvalaikio dovanos“ dovanų kuponai galioja net 3-ejus metus, tad net ir labiausiai užimtas jubiliatas atras laiko pasinaudoti dovana bei papildyti patirčių bagažą naujais įspūdžiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas