Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 28

Geriausi pakabinami šviestuvai mažoms erdvėms: pirkimo gidas

Apšvietimas ir interjero dizainas – neatsiejamos sąvokos. Ieškote būdų, kaip sukurti ypatingą atmosferą įrenginėjant mažas erdves? Puikiu akcentu gali būti ant lubų pakabinami šviestuvai. Kuriant interjero dizainą, jie atlieka svarbų vaidmenį. Pakabinami lubiniai šviestuvai ne tik apšviečia visą erdvę, bet ir neretai tampa objektais, kurie nedidelėje erdvėje labiausiai atkreipia dėmesį. Dalijamės, kaip iš tokios didelės pasiūlos išsirinkti jums tinkamiausią šviestuvą bei kokie modeliai yra geriausi mažoms erdvėms.
Pakabinamas šviestuvas
Pakabinamas šviestuvas / „Senukai.lt“ nuotr.

Koks pakabinamas šviestuvas yra tinkamiausias jums ir kaip jį išsirinkti?

Koks šviestuvas yra tinkamiausias jums? Tai priklauso nuo individualių poreikių, techninių parametrų bei interjero specifikos. Renkantis mažoms erdvėms tinkamiausią pakabinamą lubinį šviestuvą, rekomenduojama įvertinti šiuos veiksnius.

  • Apšvietimo tikslas. Nuspręskite, ar jums reikia bendro apšvietimo visai erdvei, ar akcentinio apšvietimo konkrečiam plotui. Nuo to priklauso šviestuvo dydis ir montavimo vieta.

  • Dydis. Įrenginėjant bendrą apšvietimą mažose erdvėse, labiausiai tiks vidutinio dydžio, subtili pakabinama lempa. Rinkitės tokią, kuri neapkrauna erdvės.

  • Stilius ir dizainas. Rekomenduojama rinktis modernaus stiliaus šviestuvą, kurio dizainas atitinka jūsų estetinį skonį bei harmoningai dera su kitais interjero elementais.

  • Šviesos stiprumas. Atkreipkite dėmesį į šviesos stiprumą ir įvertinkite, ar šviestuvas turės pakankamai galios apšviesti jums reikalingą plotą.

  • Valdymo galimybės. Jeigu norite nuotoliu valdyti šviesos intensyvumą ar spalvą, įsitikinkite, kad pasirinkta pakabinama lempa turi šias papildomas funkcijas.

  • Energijos efektyvumas. Rinkitės šviestuvą, kuris naudoja energiją taupančias arba LED lemputes. Tai padės sumažinti energijos sąnaudas.

  • Biudžetas. Taupydami savo laiką, šviestuvo paiešką galite susiaurinti nusistatę jūsų finansines galimybes atitinkantį biudžetą.

Įvertindami šiuos veiksnius nepamirškite, kad svarbiausia yra apgalvotas bei individualus požiūris, atsižvelgiant į jūsų poreikius, erdvės reikalavimus bei interjero stilių. Dalijamės geriausiais moderniais pakabinamų šviestuvų modeliais.

Geriausi pakabinami, modernūs šviestuvai mažoms erdvėms

Domoletti Sanna

„Senukai.lt“ nuotr./Pakabinamas šviestuvas
„Senukai.lt“ nuotr./Pakabinamas šviestuvas

Domoletti Sanna – modernūs ir išskirtiniai šviestuvai svetainei. Jų skaidrus gaubtas praleidžia daug šviesos, o iš metalų lydinio pagamintas auksinis korpusas suteikia prabangos prieskonio.

Jie turi 8 keičiamas 40W LED lemputes, todėl energetiškai yra taupūs. Neturi nuotolinio bei šviesos valdymo funkcijų.

Šie vidutinio dydžio pakabinami šviestuvai yra tinkami ir mažoms erdvėms. Tai idealus pasirinkimas norintiems įrengti modernumu bei prabanga alsuojančią svetainę ar valgomąjį. Domoletti Sanna lubiniai šviestuvai labiausiai tiks minimalistinio stiliaus erdvėse – čia jie taps pagrindiniu interjero akcentu, kuris tikrai neliks nepastebėtas!

Domoletti A1273-1

„Senukai.lt“ nuotr./Pakabinamas šviestuvas
„Senukai.lt“ nuotr./Pakabinamas šviestuvas

Domoletti A1273-1 – tai minimalūs, modernūs LED šviestuvai. Baltos spalvos matinis gaubtas bei iš metalų lydinio pagamintas baltas korpusas dvelkia subtilumu ir elegancija. Šie ant lubų pakabinami šviestuvai turi integruotą, šiltai baltos spalvos 36W LED lempą, priklausančią F energetinio efektyvumo klasei.

Įprastu būdu valdomi ir papildomų funkcijų neturintys modernūs šviestuvai yra vidutinio dydžio, todėl tiks montuoti mažose erdvėse. LED šviestuvai Domoletti A1273-1 pasižymi vienu ypatingu privalumu – dėl subtilaus, minimalistinio dizaino jie yra tinkami kabinti tiek svetainėse, tiek valgomuosiuose, darbo kambariuose, koridoriuose ar kitose erdvėse.

TK Lighting Hilton

„Senukai.lt“ nuotr./Pakabinamas šviestuvas
„Senukai.lt“ nuotr./Pakabinamas šviestuvas

TK Lighting Hilton – tai šviestuvai svetainei, dvelkiančiai modernia klasika bei prabanga. Juodos ir aukso spalvo gaubtas bei iš metalų lydinio pagamintas juodas korpusas derės bet kuriame moderniame bei elegantiškame interjere.

Šie pakabinami šviestuvai turi 4 keičiamas, galingas 60W lemputes. Nuotolinio bei šviesos valdymo funkcijų neturintys, vidutinio dydžio TK Lighting Hilton šviestuvai idealiai tiks nedidelių erdvių apšvietimui. Jais apšviesti galima ne tik svetainę, bet ir valgomąjį ar kitas namų erdves.

Tai geriausi, mažoms erdvėms tinkami pakabinami šviestuvai yra itin universalūs – juos lengvai pritaikysite daugumoje šiuolaikiškų interjerų. Nors šie modernūs šviestuvai yra subtilūs, elegantiški bei minimalistiški, tačiau kiekvienas modelis – išskirtinis ir pasižymi savitu dizainu. Juos visus bei dar platesnį pakabinamų šviestuvų pasirinkimą rasite ir Senukai.lt el.parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas