Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2010 09 22

Horoskopas rugsėjo 22 d., trečiadieniui

15-oji Mėnulio diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų. Tą dieną daug dvilypumo ir klastos. Tai nepalankiausia pilnaties diena: emocijos, instinktai ima viršų, lengva pasiduoti silpnybėms: nevaldomos aistros, puikybė ir išdavystė yra dažnesnės šią dieną, sunku jausti saiką ir išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Galite užmegzti romantišką ryšį. Tačiau kažin ar sugebėsite įžvelgti asistuojančio žmogaus tikruosius ketinimus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Labai aktualūs gali būti kelionių, studijų klausimai. Tikėtini nelaukti kontaktai, svarbūs pranešimai. Susimąstysite apie gyvenimo prasmę, karminius ryšius, filosofines tiesas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien stengsitės laimėti ambicijų karą. Dėl jūsų impulsyvumo, nekantrumo gali nutrūkti reikalingos derybos. Teks prisiimti atsakomybę už kažkokių reikalų eigą ar komplikacijas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galbūt iš arti susidursite su kažkuo išsiskiriančiais žmonėmis, kurie kelia ne vien jūsų susidomėjimą. O gal būtent jūsų situacija bus išskirtinė. Jūsų įtaka kitiems bus labai juntama, net jei patys jausitės pavargę, kupini baimių, nerimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tikriausiai pajusite nenumaldomą meilės ir komforto poreikį. Ieškosite galimybių lengvai pralobti. Norėsis pirkti namų apyvokos bei apdailos prekes, tenkinti šeimos narių poreikius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susitiksite su jums svarbiu asmeniu arba patirsite emociškai jaudinamą įvykį. Geri santykiai šeimoje ir su draugais padės išlaikyti neblogą nuotaiką netgi tada, jei kas nors nepavyks.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali kilti abejonių dėl dviprasmiškų pasiūlymų ir kitų dalykų, nuo kurių priklauso jūsų materialinė padėtis bei karjera. Saugokite turimą darbo vietą ir reputaciją, nesiblaškykite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Seksis įgyvendinti komercinius, reklamos, su technika susijusius tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, mokymo. Tačiau išlaidų pareikalaus artimo žmogaus problemos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atsisakykite intensyvaus bendravimo. Džiaukitės šeimos židinio ramybe, poilsiu ir neskubėkite nudirbti visų darbų. Tai padės labiau suartėti su artimais žmonėmis ir sukaupti energijos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikėtina, veršitės į svarbius renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar šiaip toliau nuo jūsų kasdienybės. Galite bendrauti su įžymybėmis, užsieniečiais. Galbūt lankysitės ir pramogų vietose, vyksite į svečius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tvarkant kai kuriuos reikalus pravartu pasitarti su atitinkamais specialistais ar juristais. Asmeniniuose santykiuose išlikite savimi. Stengdamiesi įtikti, apsimesti labiausiai apgausite patys save.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iš ryto nesunkiai susidorosite su darbais. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. Pasistenkite nekonfliktuoti dėl smulkmenų. Pasisaugokite gamybinių traumų, laikykitės technikos eksploatavimo taisyklių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas