Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2011 09 23

Horoskopas rugsėjo 23 d., penktadieniui

26-oji Mėnulio kalendoriaus diena, kupina iliuzijų, klaidingos išmintis, galimi įvairūs paklydimai, nukrypimai nuo esmės ir tikrovės. Gali būti sunkiau atsispirti kai kurioms pagundoms – puikybei, tuščiažodžiavimui.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nederėtų dėti pernelyg daug vilčių į šią dieną, nemaža dalis planų, sumanymų gali žlugti nė neprasidėję, nors veiklos ir veiksmo gali būti daug, tačiau vakarop gali tekti pripažinti, jog nemažai laiko iššvaistyta veltui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei neturite ką pasakyti, geriau nekalbėkite, šią dieną geriau nebandyti pridengti savo nežinojimo tuščiažodžiavimu, rizikuojate nusišnekėti ar net apsijuokti. Šią dieną gali būti labiau teisinga leisti pasireikšti kitiems.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena, kuomet galite pasisemti itin vertingos patirties, pirmiausia iš savo pačių klaidų. Jos gal nebus didelės ar labai skausmingos, tačiau gali būti labai vertingos, jei, žinoma, gebėsite patys jas pastebėti ir pripažinti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną nederėtų persistengti ir griebtis naujų darbų, tai gali ne itin gerai sektis, kai kas tiesiog slys iš rankų, gali atsirasti ir visai nepalankių aplinkybių, kurių įkaitais tapsite. Tad geriau nusiteikti ramiam stebėjimui, aktyvias iniciatyvas atidedant palankesniam metui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nederėtų perlenkti lazdos siekiant kontroliuoti ir reguliuoti kitų veiksmus. Kuo labiau spausite, tuo tvirtesnio ir stipresnio nemalonaus atsako galite sulaukti. Šią dieną daugiau kitų nuolankumo galite pasiekti geru žodžiu, nei įsakmiu tonu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Venkite perdėto moralizavimo, nesivelkite į vertybinius ginčus, jūsų pašnekovai, ir jūs taip pat, šią dieną galite būti tiesiog nenusiteikę atviroms diskusijoms. Gali trūkti kantrybės išklausyti kitą, juolab kad nuomonės gali skirtis iš esmės. Greičiausiai turite kur kas labiau malonių ir svarbių užsiėmimų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali tekti paskubėti, norint spėti atlikti kai kurias užduotis. Ši skuba gali būti nemaloni, sukelti įtampų ir nemažo streso. Vertėtų prisiminti liaudies išmintį – „skubėk iš lėto“, nes kitaip neišvengsite ir rimtų klaidų, kai kuriuos dalykus gali tekti kartoti iš naujo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neatstumkite prašančiųjų paramos ar pagalbos, galbūt reikia labai nedaug, kad padėtumėte artimiesiems atsikratyti slegiančių rūpesčių naštos. Būtinai išklausykite ir bandykite suprasti – o tai jau bus pusė darbo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną gali tekti daug bendrauti, tačiau anaiptol ne visi pokalbiai bus malonūs. Galite būti supažindinti su svarbiais ar bent jau taip prisistatančiais žmonėmis. Būkite atsargūs, pirmas įspūdis gali gerokai suklaidinti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Naivumas šią dieną gali lemti rimtų nesusipratimų ir nemalonumų. Gali tekti iš esmės pakeisti savo požiūrį į kai kuriuos reiškinius, įvykius, žmones. Galbūt buvote pernelyg panirę į iliuzijų pasaulį ir daug ką grindėte savo lūkesčiais, o ne realybe. Kai kurie šios dienos praregėjimai gali būti labai savalaikiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neskubėkite rūstauti ir smerkti, ypač mylimo žmogaus. Vertindami kitų žmonių poelgį, pirmiausia atsakykite į klausimą – ar jie veikė piktybiškai, sąmoningai, ar ne. Nuo to gali priklausyti ir visa tolesnė įvykių bei vertinimų eiga.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną gali tekti patirti nemažai nuostabos, nusivylimų, kai kurių žmonių poelgiai gali tiesiog priblokšti, tačiau kažin ar bus teisinga pulti stačia galva į mūšio lauką. Geriau apmąstykite savo taktiką ir strategiją ir tik po to veikite, šitaip galite tikėtis didesnio efekto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas