Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 03

Horoskopas trečiadieniui – rugsėjo 4 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja gerą dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kuo daugiau planuosite, tuo labiau jūsų pastangų rezultatas tols nuo jūsų. Ne laikas dairytis į priekį. Verčiau pasižvalgykite po netolimą praeitį – ten yra visi jums reikalingi atsakymai, padedantys išspręsti šios dienos problemas.  Ir dar, bandydami įvesti tvarką savo darbo vietoje ar namuose, pasikliaukite nuojauta. Bet turėkite galvoje, kad jos pasiūlymai šiandien dviprasmiški.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums sunkiai seksis būti savimi. Iš pradžių jausitės taip, lyg kažkas už jus nuspręstų, kaip mąstyti ir veikti. Bet tai nereiškia, kad kažkas norės imtis atsakomybės už jūsų klaidas. Po to pasitikėsite visais ir viskuo, pamiršdami, kad patys turite galvą ant pečių. Džiaukitės draugų, vaikų ar mylimo žmogaus pasiūlyta pagalba, pasinaudokite ja, bet nesudėkite į juos visų lūkesčių. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iki pietų saugokitės nuo nemalonių žinių ir neigiamos informacijos. Ji įkyriai ves jus klystkeliais ir klaidins, o jūs nuolat kaltinsite save dėl to, kad kažkur nespėjote laiku. Vėliau būsite įklampinti į problemų liūną, kuris jums kels prieštaringus jausmus. Privalėsite rasti aukso vidurį tarp noro įtikti namiškiams ir patenkinti savo profesinius poreikius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Skubėjimas neduos naudos didžiąją dienos dalį. Danguje delčia, o tai reiškia, kad reikia sustoti ir prisiminti, kas nuveiks, o kas ne. Vakarop jūsų mintis apgaubs keista migla, o tai ir gerai, ir ne. Viena vertus, būsite pilni įkvėpimo ir galbūt net aiškiaregiškų nuojautų. Kita vertus, darysite klaideles ten, kur reikės tikslumo ir nuoseklumo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei ką nors savo noru ar dėl kitų kaltės praleisite, nesukite dėl to galvos, nes iki pietų nebūsite nubausti už abejingumą darbui. Priešingai, atkris būtinybė taisyti klaidas. O jei jų atsiras, tuo gali tekti užsiimti jau popietę. Tačiau būkite atsargūs, užuot jas ištaisę, galite privelti dar daugiau. Bet kuriuo atveju įsitikinkite, kad jūsų turtas yra saugus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasyvios šios dienos nuotaikos tegul jūsų nenuvilia. Tai nesitęs amžinai. Leiskite sau neskubėti ir nedaryti neapgalvotų sprendimų, antraip jūs - nebūsite jūs. Apsidairę paieškokite aplink save gera žadančių ženklų. Po pietų taisykite klaidas ir dėliokite viską savo sieloje ir aplink save į vietas – netrukus jums bus liepta imtis rimtos ir atsakingos veiklos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų galimybės ribotos ir jūs tai žinote. Tiesa, šeštasis jausmas šiandien jums dažniau kliudys negu padės, bet retkarčiais nepamirškite kreiptis į jį konsultacijos. Tačiau išgirstus pasiūlymus vertinkite blaiviai, taip, lyg nuo to priklausytų jūsų ateitis. Na, o jei į jūsų duris įkyriai belsis liūdesys, paklauskite jo, ką jis nori jums pranešti. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Džiaukitės tuo, ką turite ir nesiblaškykite, ieškodami kažko TOKIO. Naujos pergalės kvapas, kurį galbūt jau užuodžiate, tėra jūsų vaizduotės vaisius. Kruopščiai ir nuosekliai atlikite tai, kas jau pradėta ir nerizikuokite, bandydami merkti kojos į naujus, jums nepažintus vandenis. Geriausiu atveju – įgysite karčios patirties. Tikra tik tai, ką matote čia ir dabar.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ramus rytas bus tik iliuzija, kad galima viskas. Iš tiesų nesiseks pradėti naujų darbų – jiems truks reikalingo impulso ir palaikymo iš aplinkos. O ir vėliau, kai privalėsite imti atsakomybės vairą į savo rankas, būsite nuolat klaidinami. Neva, į dešinę pasukę – rasite aukso kalnus, į karę – harmoniją namuose, tiesiai – stulbinamas karjeros perspektyvas.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai, kas kitiems bus neišsprendžiama dilema, jums bus vieni niekai. Dienai prasidėjus, gliaudysite problemas lyg riešutus, bet kažin, ar nuo to pasijusite sotūs. Numoję į tai ranka, popietę tvirtai stovėsite ant žemės net tada, kaip bus kiek per slidu ir per šlapia. Stabiliems išlikti padės anksčiau įgytos žinios arba laiku gauta informacija, tačiau jos patikimumu pernelyg nepasikliaukite. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena klaidi kaip reta, o tai pamatyti dar sunkiau. Jūsų užduotis – iki pietų užsiimti įprasta veikla, nepasitikint savo įgimtu noru eksperimentuoti ar bandyti ką nors nauja. Vėliau vis dar tęsis nepalankus laikas naujovėms, bet atsiras naujų galimybių ir naujų kliūčių. Jas įveiksite atidžiai skaičiuodami savo ir kitų pinigus bei meistriškai atskirdami pelus nuo grūdų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte nepersistenkite dirbdami ir nuoširdžiai reaguokite į kūno teikiamus signalus – jie gali jums pakuždėti daug svarbios informacijos apie jūsų sveikatą. Popietę atsargiau tikėkite kitų žmonių gera valia. Bus sunku suprasti, kas teisus, o kas klysta. Todėl akylai vertinkite neįtikėtinus pasiūlymus ir gražius pažadus, o jei abejojate – sprendimus atidėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas