Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 29

Į socialinę kavinę „Pirmas blynas“ rinkosi 15min globojamos gerumo organizacijos

Naujienų portalas 15min dar metų pradžioje paskelbė, jog 2020-ais metais rems ir globos 24 nevyriausybines organizacijas ir gerumo iniciatyvas, kurios kasdieniais darbais prisideda prie taip reikalingų pokyčių mūsų šalyje. Šiandien šios iniciatyvos ir organizacijos 15min komandos kvietimu susirinko socialinėje kavinėje „Pirmas blynas“ – susipažinimui, veiklų aptarimui ir idėjų pasidalijimui.
Projekto „Šiemet buvau geras“ organizacijų susitikimas
Projekto „Šiemet buvau geras“ organizacijų susitikimas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šios 24 iniciatyvos ir organizacijos tapo 15min projekto „Šiemet buvau geras“ ambasadorėmis, o jų darbai ir gerieji pavyzdžiai bus viešinami visus metus portale, taip pat kiekvienai organizacijai ir iniciatyvai 15min dovanos po 1 milijoną reklaminių skydelių parodymų portale, kad visuomenė kuo plačiau susipažintų su jų veiklomis.

2020-iesiems 15min pasirinktos organizacijos ir iniciatyvos – itin skirtingos ir atliepia pačias įvairiausias mūsų šalyje, o ir pasaulyje, esančias problemas, kurias būtina spręsti: nuo užimtumo ir edukacijos vaikams ir jaunuoliams iki amžėjančių žmonių globos, taip pat ligonių ir ligoniukų, neįgaliųjų gerovės kūrimo, pokyčio visuomenėje ir įtraukties skatinimo, kultūros, meno ir paveldo, gyvūnų globos, krizių vyrams ir moterims centrų, savanorystės skatinimo programų ir paramos sunkiai, skurdžiai gyvenantiems projektų.

Alytaus apskrities vyrų krizių centras, Lietuvos vaikų vėžio asociacija „Paguoda”, Lietuvos Parkinsono ligos draugija, Lietuvos samariečių bendrijos Kauno skyrius, „Sidabrinė linija“, Marijampolės senjorų ir neįgaliųjų dienos centras „Židinys", Šunskų kaimo bendruomenės vaikų dienos centras „Fazaniukas", „Go Forward!“, „Pirmas blynas“, „Susitikime, mieli senjorai“, „Krizinio nėštumo centras“, tarptautinis socialinis projektas „Ypatingas grožis“, „Lytiškumo namai“, „Muzika visiems“, „Po mažą žingsnį kartu“, „Liūtaširdžiai“, „Lietaus vaikai“, „Išgyvenau“, „Savanoriai vaikams" iniciatyva „Niekieno vaikai", „SOPA“, „Technologijų vedliai", „Taško istorija“, „Pintinių sodelis“ ir mentorystės programa „Big Brothers Big Sisters Vilnius“ – tai yra šios 24 organizacijos ir iniciatyvos, kurias šiemet rems portalas 15min.

Daugiau informacijos apie jas, taip pat ir pirmuosius gerumo interviu, jau galima rasti projekto „Šiemet buvau geras“ polapyje. Prie šios iniciatyvos kviečiame prisidėti ir įmones bei visus geros valios žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito