Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 28

Indrės Trusovės pasirinkimas – Palanga, atostogoms, keliaujant su šeima

Nors karantinas iš Lietuvos niekur nesitraukia, žmonės pavargsta sėdėti namuose ir pasitaikius tinkamai progai planuoja savo atostogas. Planuoti keliones į užsienio šalis yra vis dar labai sudėtinga, dėl dažnai kintančių reikalavimų, joms yra sunku pasiruošti, kad atostogos būtų saugios ir ramios, todėl vis daugiau žmonių renkasi atostogauti Lietuvoje. Vasara populiariausias pasirinkimas atostogų vietai garsiausias Lietuvos kurortas – Palanga. Šį miestą renkasi ir garsi Lietuvoje dietistė, influencerė ir knygos „Sveika ir Gardu“ autorė Indrė Trusovė kartu su savo šeima.
Indrė Trusovė kartu su savo šeima
Indrė Trusovė kartu su savo šeima / Asmeninio archyvo nuotr.

Nors pati Indrė su vyru daug dirba, karantinas juos išmokė, kad reikia naudotis galimybėmis ir išmokti džiaugtis gyvenimu esant įvairiose gyvenimo situacijose. Todėl šiais metais Indrė su šeima jau spėjo pabuvoti Palangoje ir Turkijoje, o su geriausia drauge aplankė Ispaniją ir Italiją.

„Po tokio ilgo sėdėjimo namuose, norisi kuo daugiau įvairios veiklos, įspūdžių“, – teigia Indrė Trusovė.

Planuojant atostogų vietą, svarbu apgalvoti ko tikitės iš atostogų. Ar norite aktyviai leisti laisvalaikį, ar gal būt pasyviai ilsėtis ir apie nieką negalvoti viešbučio teritorijoje. Pasak mitybos specialistės „Keliaujant su vaikais, atostogos tampa tikrai pasyvesnės, todėl vienareikšmiškai planuojant atostogas su šeima, labai svarbu viešbučio siūlomos pramogos ir veiklos vaikams.

Labai patogu, kai viešbutis gali pasiūlyti užsiėmimų mažiesiems, taip pat, kad netoliese būtų galima įsigyti užkandžių. Išties patogiausia kai viskas yra vienoje vietoje. Taip pat teikiame pirmenybę kambariui, kuris turi virtuvėlę. Su mažyliu ji ypatingai reikalinga. Ir žinoma automobilio laikymo vieta, nes tikrai nesinori per atostogas galvoti, kur pasistatyti automobilį.“

Visus iškeltus kriterijus atostogų vietai atitiko Palangoje esantis Melt in Palanga viešbutis, kuriame atostogavo ir pati Indrė Trusovė. Viešbutis labai patogioje vietoje, J.Basanavičiaus gatvėje, vos keli šimtai metrų iki jūros. Viešbutis įsikūręs Palangos Vasaros Parko teritorijoje, kuriame yra didžiausias batutų parkas, kliūčių ruožas „Ninja Warior“, trijų aukštų žaidimų aikštelė, mini golfas ir kitos pramogos, kurios viešbučio gyventojams yra nemokamos.

„Dukra dievina batutus, galėtų turbūt visą parą šokinėti. Tad būtent batutų parke praleidžiame daugiausiai laiko. Kol dukra žaisdavo, aš skaitydavau, vyras važinėdavo dviračiu ar paspirtuku. Na, o šią vasarą jau skaityti nebeteko, nes mažiukas irgi norėjo pramogų, tad vaikų aikštelėje dūkome kartu. Kalbant apie maistą, jau tradicija atvykus suvalgyti po dešrainį“, – pasakojo pašnekovė.

Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Trusovė kartu su savo šeima
Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Trusovė kartu su savo šeima

Melt in Palanga viešbučio teritorijoje yra Van Wurst restoranas, kuriame galima užsisakyti išskirtinos kokybės dešrainių, patiekiamų su vokiškomis dešromis ir belgiškomis bulvytėmis.

Melt in Palanga viešbutis puikus pasirinkimas ieškantiems „turkiško“ poilsio Lietuvos pajūryje. Visos pramogos viešbučio svečiams yra visiškai nemokamos, veiklų daugybė, todėl galima iš anksto neplanuoti ką ir kada nuveikti. Indrė pasakoja, kad jai labai svarbu laisvė, ji neplanuoja iš anksto ką veiks per atostogas ir elgiasi spontaniškai.

„Nesu iš tų žmonių, kur susirašo visą planą, kur kada ką darys. Aš mėgstu komfortą ir veikti tai, kas tuo metu atrodo smagu ir įdomu“, – sako Indrė Trusovė.

Paklausus pašnekovės apie jos svajonių atostogų dieną, nusprendė, kad vis dėl to svajonių atostogas norėtų leisti su šeima kartu pramogaudami, sportuodami, skaniai valgydami „Kiekvienas mano atostogų rytas prasideda nuo sporto. Sportinė apranga yra pirmas daiktas, kurį isidedu į lagaminą. Tad kiekvieną rytą pradedu nuo bėgimo, kol vyras su vaikais dar miega, tai jau tapę įpročiu ir kitaip net neįsivaizduoju, kad galėtų būti.

Tuomet šaltas dušas, visi jau kartu susiruošiame ir keliaujame pusryčių. Po jų duoklė vaikams: batutai, maudynės, ledai ar keptos bulvytės. Taip taip, esu dietistė, bet leidžiu vaikams paskanauti ne tik morkų su agurkais. Kol vaikais šėlsta, skaitau knygą arba žaidžiu kartu su jais. Ir vakare einame skanai pavakarieniauti“, – pasakoja pašnekovė. Po atostogų Palangoje Indrė Trusovė jau vėl planuoja naujus nuotykius kartu su šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas