Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 18

Irkluotojas Saulius Ritteris išbandė naujas olimpines šakas

Olimpinių žaidynių sidabro laimėtojo Sauliaus Ritteris gyvenimas glaudžiai susijęs su sportu. Atletas yra profesionalus irkluotojas, laisvalaikiu važinėja dviračiu, o savaitgaliais padeda organizuoti vaikų ir jaunimo irklavimo varžybas. Tačiau net ir tokioje užimtoje dienotvarkėje vicečempionas rado laiko išmėginti ligi tol nebandytas olimpines disciplinas.
Irkluotojas Saulius Ritter išbandė naujas olimpines šakas
Irkluotojas Saulius Ritteris išbandė naujas olimpines šakas / Laisvalaikio dovanos nuotr.

Įspūdžio dovanų parduotuvė „Laisvalaikio dovanos“ pakvietė Saulių išbandyti tris sporto šakas: šaudymą, jojimą ir buriavimą. Visą dieną pramogavęs sportininkas džiaugėsi patyręs naujų įspūdžių ir galbūt net atradęs naują hobį.

Būriavimo paslapčių Saulių mokęs kapitonas Rimantas, atletą pakvietė talkininkauti plaukiant Trakų Galvės ežere. Ši vieta Sauliui ypač artima – kuomet sportininkas nėra išvykęs į užsienio stovyklas, pasirengimas varžyboms vyksta būtent čia, Galvės ežere. Ir nors sportininkas Trakuose praleidžia nemažą laiko dalį, pripažįsta, jog plaukiant jachta miesto panorama atskleidė kitu, nematytu kampu.

Įdienojus olimpietis vyko į antrąją pramogą – šaudymą į skrendančias lėkštutes. Gali pasirodyti, jog pramoga yra sudėtinga ir pataikyti į skriejantį objektą kone neįmanoma, tačiau šaudyklos „Gunstalk“ instruktoriai žada, jog pataikys kiekvienas atvykusysis.

Saulius nebuvo išimtis. Po nuoseklaus instruktažo, sportininkas pataikė ne kartą, o vėliau dalindamasis įspūdžiais išskyrė instruktorių profesionalumą: „Instruktorius Andrėjus buvo labai profesionalus. O kai pataikiau į lėkštutes, patyriau azartinį malonumą. Esu tikras, jog čia dar grįšiu“.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Irkluotojas Saulius Ritter išbandė naujas olimpines šakas
Laisvalaikio dovanos nuotr./Irkluotojas Saulius Ritter išbandė naujas olimpines šakas

Trečioji atleto mėginta pramoga buvo jodinėjimas. Regis, tai ramiausia ir mažiausiai adrenalino kelianti veikla. Tačiau vykstant į pramogos vietą, Saulius pripažino šiek tiek nervinantis, mat ant žirgo buvo tik vieną kartą, vaikystėje, ir vos užlipęs skaudžiai krito.

Sauliaus nuogąstavimai dingo jau po kelių minučių, o neigiama patirtis pasimiršo. Instruktorė Olga papasakojo bazines jodinėjimo žinias bei pasidalino patarimais, tad Saulius netruko atrasti ryšį su ristūnu.

Dieną atletas baigė įgijęs vien teigiamų patirčių: „Iš tiesų patyriau kupiną dieną nuostabių emocijų ir naujų patyrimų, dėl to rekomenduoju visiems išbandyti šias pramogas ir dar daugiau.“

Sauliaus įspūdžius ir emocijų kupinas akimirkas išbandant naujas olimpines šakas galite pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas