Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 22

Įsibėgėjant kalėdinėms kampanijoms, vienas prekės ženklas į tai pažvelgė ironiškai

Šventinė karštinė prekybininkus užvaldo vos prasidėjus lapkričiui – kapų žvakes keičia pirmieji kalėdiniai hitai ir kvietimai kuo skubiau įsigyti dovanas, o lentynose atsiranda kalėdiniai dezodorantų rinkiniai bei eglučių dekoracijos. Tačiau įspūdžio dovanų parduotuvė „Laisvalaikio dovanos“ pasirinko kitokį požiūrio kampą ir siūlo švenčių laukti be streso, skiriant daugiau laiko sau bei mylimiems žmonėms. Ši žinutė skleidžiama pasirinkus originalią ir kiek ironišką reklaminę kampaniją.
Laisvalaikio dovanos
Laisvalaikio dovanos / Laisvalaikio dovanos nuotr.

Ironiška ir originali kampanija

„Keletą metų iš eilės pastebime, kad Kalėdinė karštligė prasideda dar nespėjus nukristi rudeniniams lapams. Sulaukus švenčių, žmonės jau būna pavargę, pikti. Tad tiek mūsų prekės ženklas apskritai, tiek ši Kalėdinė kampanija yra apie ramų švenčių laukimą ir dovanų rinkimą be streso“ , – kampanijos idėją komentavo rinkodaros vadovė Santana Markūnaitė.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos
Laisvalaikio dovanos nuotr./Laisvalaikio dovanos

Į Kalėdinį bumą „Laisvalaikio dovanos“ žvelgia ironiškai. Apsilankius parduotuvės internetiniame puslapyje lankytojus pasitinka atostogaujantis Kalėdų senelis, kviečiantis nepatirti įtampos dabar ir dovanų ieškoti gruodį. Šia žinute dalinamasi ir socialiniuose tinkluose. Vizualiniam idėjos išpildymui pasitelkiami „Laisvalaikio dovanų“ skiriamuoju ženklu tapę raudonai rausvi dryžiai.

„Daugiau nei metus naudojami dryžiai tapo neatsiejama identiteto dalis. Mūsų įvaizdis – ryškus, atkreipiantis dėmesį ir itin tinkamas šventiniam laikotarpiui. Tad visiškai nestebina, kad kartais įkvepiame ir konkurentus“ , – juokavo S. Markūnaitė.

Kalėdos – be streso

„Laisvalaikio dovanos“ ne tik šmaikščiai žvelgia į Kalėdų šventimą lapkritį, bet ir kviečia šį laikotarpį skirti laikui sau ir artimiems žmonėms.

„Puolę į paniką, žmonės linkę išleisti dideles sumas dovanoms, kurios vėliau dulka lentynose arba taip ir lieka nepadovanotos. Mes siūlome nesijaudinti ir dovanoti įspūdžius bei prisiminimus“ , – komentavo dovanų ekspertė Roneta Skurdauskaitė.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Stendas RIMI
Laisvalaikio dovanos nuotr./Stendas RIMI

Nuo skrydžių oro balionu ir šuolių parašiutu iki išskirtinių vakarienių ar masažų – „Laisvalaikio dovanos“ siūlo dovanas kiekvienam žmonių tipui. Dovanoti dar paprasčiau, nes kiekviena dovana gali būti supakuota į šventėms tinkamą, stilingą dovanų maišelį, dėžutę ar vokelį.

„Atsižvelgiame į klientų poreikius, todėl mūsų pasiūlymus nuo šiol galima įsigyti ne tik internetu, firminėse parduotuvėse, bet ir „Rimi“ prekybos centruose, kur visą lapkričio mėnesį taikome 20 % nuolaidą visai mūsų produkcijai“ , – naujienomis dalijosi S. Markūnaitė.

„Laisvalaikio dovanos“ gali pasidžiaugti dar vienu išskirtinumu – tai vienintelė įspūdžio dovanų parduotuvė Lietuvos rinkoje, taikanti net 3 metų galiojimą, tad klientai gali būti užtikrinti, kad dovanos gavėjas spės pasinaudoti kalėdine dovana. Pamiršus pasirūpinti dovana iš anksto, taip pat galima likti ramiam – „Laisvalaikio dovanos“ e-dovana elektroniniuose paštuose atsiduria akimirksniu!

Deimantė Rudžinskaitė nuotr./Laisvalaikio dovanos čekis
Deimantė Rudžinskaitė nuotr./Laisvalaikio dovanos čekis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas