Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 12

Jungtiniai „Laisvalaikio dovanų“ ir „NoriuNoriuNoriu“ pasiūlymų stendai – „Rimi“ prekybos centruose

Viešbučių ir poilsio paslaugų portalas „NoriuNoriuNoriu“ lapkritį startuoja su paslaugų pardavimų „Rimi“ prekybos centruose, naujuose jungtiniuose „Laisvalaikio dovanų“ ir „NoriuNoriuNoriu“ prekybos taškuose. Iš viso „NoriuNoriuNoriu“ siūlomą poilsį bus galima įsigyti 34 tokiuose prekybos taškuose visoje Lietuvoje. Dar daugiau jų numatoma atidaryti kitais metais.
Jungtiniai „Laisvalaikio dovanų“ ir „NoriuNoriuNoriu“ pasiūlymų stendai – „Rimi“ prekybos centruose
Jungtiniai „Laisvalaikio dovanų“ ir „NoriuNoriuNoriu“ pasiūlymų stendai – „Rimi“ prekybos centruose / Deimantės Rudžinskaitės nuotr.
Temos: 2 „Rimi“ Dovana

„Praėjusių metų lapkritį susijungę su „Laisvalaikio dovanomis“ iškėlėme ambicingus tikslus ateičiai. Vieną jų – vietinio turizmo skatinimą – imamės įgyvendinti su šia naujove. Galimybė jungtiniuose stenduose įsigyti skirtingo pobūdžio laisvalaikio pasiūlymus padės mums būti arčiau klientų jiems patogiose vietose“, - komentuoja „NoriuNoriuNoriu“ vadovas Karolis Kurpis.

Pasiūlymų stendai „NoriuNoriuNoriu“ taps pirmaisiais fiziniais pardavimo taškais. Juos atidaryti paskatino ir teigiama „Laisvalaikio dovanų“ praktika. Šis prekės ženklas jau dešimtmetį pasiūlymus sėkmingai pardavinėja specialiose prekės ženklo parduotuvėse. Tačiau tokio pobūdžio stendai bus pirmieji ir „Laisvalaikio dovanoms“.

Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Aurimas Mažylis ir Karolis Kurpis
Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Aurimas Mažylis ir Karolis Kurpis

„Laisvalaikio dovanas“ valdančios „Emoti group“ vadovas Aurimas Mažylis teigia, kad portale „Laisvalaikio dovanos“ dažniausiai lankosi žmonės, norintys įspūdžiais pradžiuginti kitus. O „NoriuNoriuNoriu“ lankytojai dažniau ieško poilsio pasiūlymų sau.

„Nuo šiol keli šimtai skirtingo pobūdžio laisvalaikio ir poilsio pasiūlymų vienoje prekybos vietoje kvies abi auditorijas patogiai rinktis įspūdžius tiek sau, tiek artimiesiems“, - pasakoja A.Mažylis.

„Rimi“ įsikūrusiuose stenduose pirkėjai, ieškantys aktyvių, originalių ar gurmaniškų pramogų galės rinktis iš 130 skirtingų kortelių ir net 14 dovanų rinkinių. Dovanų rinkiniai suteikia galimybę dovaną išsirinkti pačiam gavėjui. O ieškantys atsipalaidavimo ir poilsio ras daugiau nei 50 skirtingų „NoriuNoriuNoriu“ viešbučių, sanatorijų, SPA ir sveikatinimosi pasiūlymų Lietuvoje bei Latvijoje.

Savo pasiūlymams „NoriuNoriuNoriu“ pritaikys teigiamą „Laisvalaikio dovanų“ praktiką - ilgiausią rinkoje pasiūlymų galiojimo laiką. Dauguma pasiūlymų galios net 3 metus. O visą lapkričio mėnesį, atidarymo proga, pasiūlymus bus galima įsigyti su 20% nuolaida.

Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Jungtiniai „Laisvalaikio dovanų“ ir „NoriuNoriuNoriu“ pasiūlymų stendai – „Rimi“ prekybos centruose
Deimantės Rudžinskaitės nuotr./Jungtiniai „Laisvalaikio dovanų“ ir „NoriuNoriuNoriu“ pasiūlymų stendai – „Rimi“ prekybos centruose

„NoriuNoriuNoriu“ – vienas iš didžiausių viešbučių ir SPA rezervacijų portalų Baltijos šalyse, siūlantis viešbučių ir laisvalaikio centrų bilietus. 2020 m. UAB „NoriuNoriuNoriu“ gavo 955 309 eur pajamų ir uždirbo 58 522 eur grynojo pelno.

„Laisvalaikio Dovanos“ - nuo 2006 metų veikianti įspūdžio dovanų parduotuvė. Parduotuvėje nerasite nei vienos dulkančios, dūžtančios ar gendančios dovanos. Joje - daugiau nei 1300 neblėstančius įspūdžius garantuojančių pramogų: nuo pasivažinėjimo kartingais iki skrydžio naikintuvu, nuo šokolado fondiu iki „Ferrari“ vairavimo.

„Emoti Group“ - tarptautinė dovanų ir poilsio paslaugų įmonių grupė, vienijanti daugiau nei 250 darbuotojų ir yra atsakinga už daugiau nei 24 milijonus eurų per metus apyvartos per penkias šalis (Lietuvą, Latviją, Estiją, Suomiją ir Lenkiją).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas