Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 11

Kaip pradžiuginti savo išrinktąją meilės dienos proga?

Tikriausiai jau svarstote, kur pakviesite romantiškos vakarienės savo išrinktąją vasario 14-ąją? O gal esate numatę jai juvelyrinę dovanėlę ar rezervavote masažą pamėgtame grožio salone? Kiek kebliau, kai šie ėjimai jau išnaudoti, o Valentino diena visai šalia. Dalinamės su idėjomis tai vienintelei meilės dienai artėjant.
Pora miegamajame
Pora / 123RF.com nuotr.

Laimei reikia rožinių ir gėlėtų akinių

Ar žinote, kokia dovana pasakos moteriai apie jus net ir tada, kai jau būsite ją įteikę? Rožinė ir gėlėta.

Būtent toks pasirinkimas padės į gyvenimą žvelgti jai linksmiau ir švelniau, tarsi, per rožinius akinius.

Happy Flowers nuotr./Puokštė „Rožinė svajonė“
Happy Flowers nuotr./Puokštė „Rožinė svajonė“

Puokštė „Rožinė svajonė“ itin patiks svajotojai ir tai, kuri kasdien atkakliai juda savo svajonių link! Svajoti ir mėgautis kur kas paprasčiau, kai šalia kvepia ir skleidžiasi gėlės: rožės, klasikiniai gvazdikai ar tropinės alstromerijos.

Apie meilę, sutelpančią į puodą

Netiesa, kad moterys verkia meilės dienos proga sulaukusios išsvajoto puodo. Juolab, jei dovanojamasis universalus ir tinkantis orkaitei, viryklei ar griliui.

Kiek meilės ir šilumos į jį galima sutalpinti ir dar gi išdalinti namiškiams ir priklydusiems svečiams.

Kamado Bono nuotr./„GrandFeu“ ketaus puodą
Kamado Bono nuotr./„GrandFeu“ ketaus puodą

Mylimieji, investavę į minimalistinio stiliaus „GrandFeu“ ketaus puodą, netruks pajusti atsiperkančias vertes: jame gims pagal gardžiausius šeimos receptus ruošiamos sriubos, plokštainiai ar troškiniai… Stilinga pakuotė ir greitas pristymas nepadarys gėdos jokiam dovanotojui.

O gal romantikos pliupsnio?

Jo šliūkštelti galima grįžus į namus ir vasario 14-sios vakarą. Tik įsivaizduokite, jei jaustumėtės laisvai, jausmingai, drąsiai... neatrodytumėte, kaip šiokiadienių įkaitai, pažaboti pilkų chalatų... „Intymi pagunda“ žino, kokie drabužiai gundo, kurią žaismingą nuotaiką ir sėja romantiką. Kas nebūtų: lengvas šilkinis chalatas ar gundantys naktinukai, apatinis trikotažas, šilkiniai miego drabužiai ar pižamos.

Intymi Pagunda nuotr./Nerkite į išsvajotus nuotykius
Intymi Pagunda nuotr./Nerkite į išsvajotus nuotykius

Už mini paslaptis kasdienai!

O, jei jūsų išrinktajai ne tik Šv.Valentino diena, bet ir kiekviena naujai prasidėjusi, žadėtų kažką malonaus ir intriguojančio?

Aistra.lt išskirtinai moterims rekomenduoja pastiprinti pojūčius Aistra prekės ženklo mini vibratoriumi–stimuliatoriumi Cute.

Juodos arba rožinės spalvos silikoninis, įkraunamas mini vibratorius skirtas klitorinei stimuliacijai. Jis pasižymi 10 vibracijos režimų, kurie žada kaitinančių potyrių.

Aistra Cute universalus, todėl jį naudoti galima ir kitų erogeninių zonų ar net veido masažui! Moterims jis patrauklus dėl nedidelių matmenų ir talpaus dizaino, taigi, patikimas bendrakeleivis rankinei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas