Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 10

Ką dovanoti vadovui?

Tarptautinė boso diena tampa vis platesne tradicija Lietuvoje, o dovanos išrinkimas vadovui ar vadovei gali tapti tikru iššūkiu, tad „Laisvalaikio dovanų“ ekspertai siūlo idėjas, kuo nustebinti vadovus. Dovanojami daiktai dažnai nugula dulkėtose lentynose, o nauji potyriai, patirtys lieka ryškios mūsų atmintyje ir istorijose, todėl mūsų rekomendacija – dovanoti išskirtines pramogas ir nustebinti vadovą netikėtomis patirtimis.
Ką dovanoti bosui?
Ką dovanoti bosui? / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Ferrari Boso diena

Šmaikščiam vadovui

Juokas, pokštai ir plati šypsena yra neatskiriamos jūsų boso savybės? Nustebinkite jį vieninteliu Lietuvoje komišku šou ir vakariene „Shitty dinner“! Tai vakaras, kurio metu patiekiama trijų patiekalų vakarienė kartu su didžiule juodojo humoro doze. Kandusis šefas Zigmas, flirtuojanti padavėja Liucija ir šypsenos niekada neparodantis melancholiškasis Justinas sukurs improvizacijų pilną vakarą, apie kurį istorijas pasakosite dar ilgai.

Partnerio nuotr./„Shitty dinner“
Partnerio nuotr./„Shitty dinner“

Vadovui gurmanui

Jei jūsų vadovas mėgsta gerą maistą, lankosi restoranuose, gamina pats, o gal net yra laikomas tikru gurmanu nustebinkite jį vakariene neįprastoje aplinkoje, tiksliau – aklinoje tamsoje. „Išjungus“ vieną pojūtį, likusieji suaštrėja, tad gardūs patiekalai, nematant jų, tampa dar ryškesnio skonio, o gal skonis bus toks, kad bus sunku atpažinti net mėgiamus derinius? „Dine In the Dark“ vakarienės nepalieka abejingų, o vyno megėjams siūlome „Wine In the Dark“ – vienintelę vyno ir sūrio degustaciją aklinoje tamsoje.

Partnerio nuotr./„Dine In the Dark“
Partnerio nuotr./„Dine In the Dark“

Automobilių gerbėjui

Ferrari F430 kabrioletas ir Lamborghini Gallardo – neabejotinai tiesus kelias į automano širdį. Dovanokite vadovui pasivažinėjimą Nemuno žiedu, kuriame galima pajausti pilną šių superautomobilių galią arba pasivažinėjimą mieste, kurio metu vairuosite abi ar vieną šių itališkų gražuolių.

Partnerio nuotr./Dovana automobilių gerbėjui
Partnerio nuotr./Dovana automobilių gerbėjui

Aktyviam vadovui

Jūsų vadovas turi daugybę susitikimų, darbų, o laiko poilsiui – maža? Dovanokite jam poilsį su nakvyne viename iš Lietuvos kurortų arba gamtoje. Jei manote, jog išvyka iš miesto reikalaus per daug laiko, rinkitės trumpas atostogas jūsų mieste! Palepinkite SPA procedūromis, masažais, o gal net pilna procedūrų diena, praleista užrakinus telefoną drabužinės spintelėje.

Partnerio nuotr./Poilsis su nakvyne
Partnerio nuotr./Poilsis su nakvyne

Dar daugiau dovanų vadovui rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito