Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
2013 05 08

Liutauras Čeprackas pristato: „Ėriuko sėklidės – gurmaniškas maistas“

Tikriausiai ne viena, perskaičiusi pavadinimą, pagalvojo: „O, ne!“ Virtuvės šefas Liutauras mėgins įtikinti, kad taip galvojate visai be reikalo.
Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas
Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas / „Youtube“ stop kadras

„Ėriuko sėklidės... Kai kam tai skamba neįprastai, gal net drastiškai, bet tai – gurmanų skanėstas. Įsigyti jų sudėtinga, bet pagaminti paprasta. Tiesiog verta nugalėti savo konservatyvumą ir pamėginti...“ – sako BTV laidos „Šeštadienio rytas“ virtuvės šefas Liutauras Čeprackas. 

Taigi... Ėriuko sėklidės

Produktai:

•  8 ėriukų sėklidės,

• 2 valg. š. miltų,

• 0,5 arbat. š. Kajeno paprikos,

• 0,5 arbat. š. maltų juodųjų pipirų,

• žiupsnelis druskos,

• alyvuogių aliejus.

Kaip gaminti:

1. Sausus ingredientus sumaišykite. Nuo sėklidžių pašalinkite membraną ir supjaustykite jas 1 cm gabaliukais bei apvoliokite miltų ir prieskonių mišinyje.

2. Kepkite ant stiprios ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

3. Patiekite su citrina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos