Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lova Šiaulių miesto centre?

Ar kada nors pagalvojote, kaip būtų smagu išbandyti lovą miesto centre? Šiauliuose liepos 27 dieną buvo galima tai padaryti, nes NMF HOME drąsiai žengė netradiciniu keliu ir pastatė lovą pačioje miesto širdyje. Šis unikalus eksperimentas pritraukė daugybę smalsuolių, kurie buvo kviečiami prigulti ir įvertinti ne tik lovos patogumą, bet ir pasigrožėti aplink juos supančia miesto panorama.
Lova Šiaulių miesto centre?
Lova Šiaulių miesto centre? / NMF HOME nuotr.

Kūrė nepamirštamas akimirkas ir kvietė išbandyti lovos patogumą

Šios iniciatyvos metu NMF HOME Šiaulių miesto gyventojams bei svečiams siekė sukurti netikėtą ir malonią patirtį, leidžiančią išbandyti vieną iš jų pačių Lietuvoje gaminamų baldų.

Vaizdo įraše, kuris yra paskelbtas prekių ženklo ,,TikTok“ paskyroje, buvo užfiksuotos akimirkos, kai žmonės drąsiai gulėsi ant lovos ir dalijosi savo įspūdžiais. Tai buvo ne tik unikali ir smagi pramoga, bet taip pat puikus būdas atkreipti dėmesį į NMF HOME gaminius bei parodyti, kaip baldai gali būti integruojami netikėčiausiose erdvėse.

NMF HOME – naujausias mados tendencijas atitinkančių interjero detalių prekių ženklas

NMF HOME – tai šiuolaikiška internetinė parduotuvė, kuri siūlo platų minkštųjų baldų, čiužinių, patalynės, šviestuvų ir interjero dekoro detalių asortimentą. Visi šio prekių ženklo produktai yra pagaminti jų pačių Lietuvoje, atsižvelgiant į naujausias mados tendencijas bei kokybę.

Visi šio prekių ženklo produktai yra pagaminti jų pačių Lietuvoje, atsižvelgiant į naujausias mados tendencijas bei kokybę.

Patalynė, lovos, sofos, stalai, veidrodžiai ir kitos interjero detalės – viskas sukurta taip, kad atitiktų ne tik estetikos, bet ir patogumo standartus. NMF HOME skiria ypatingą dėmesį kiekvienai detalei bei siekia užtikrinti, kad kiekvienas gaminys būtų ilgaamžis ir patikimas.

Ne tik gamina bei parduoda interjero detales, bet ir puoselėja tvarumo idėjas

NMF HOME neapsiriboja vien tik baldų gamyba ir pardavimu. Jie taip aktyviai dalyvauja socialiai atsakingose veiklose ir siekia skatinti tvarų gyvenimo būdą.

Šiais metais, kartu su dizainere Olesia Les, NMF HOME pristatė projektą „Būkime tvarūs: panaudokime likučius geram tikslui!“, kuriuo skatinama atsakingai naudoti nenaudojamus gamybos likučius ir panaudoti juos geriems tikslams. Įgyvendinant projektą, nenaudojami, kokybiški baldiniai gobelenai buvo panaudoti vienetinių viršutinių drabužių gamybai.

Kiekvieną pasiūtą drabužį buvo galima įsigyti aukciono metu, o visi surinkti pinigai buvo paaukoti skirtingiems paramos fondams ar ne pelno siekiančioms organizacijoms: asociacijai „Šešios AM“, VšĮ „Penkta koja“ ir Rimanto Kaukėno paramos grupei.

Siekia įkvėpti kurti unikalų savo namų stilių

NMF HOME siūlo ne tik aukštos kokybės baldus ir interjero detales, bet ir siekia įkvėpti žmones kurti savo unikalius namus. Platus siūlomų produktų asortimentas leidžia kiekvienam rasti tai, kas geriausiai atitinka individualius poreikius ir namų stilių. Kiekvienas produktas yra pagamintas su rūpesčiu ir meile, siekiant, kad Jūsų namai būtų jaukūs ir funkcionalūs.

NMF HOME siūlo ne tik aukštos kokybės baldus ir interjero detales, bet ir siekia įkvėpti žmones kurti savo unikalius namus.

NMF HOME taip pat atvirai komunikuoja apie savo vykdomas iniciatyvas, kad klientai galėtų jaustis kaip bendruomenės dalis, kuri rūpinasi ne tik gražiais, bet ir tvariais sprendimais. Baldų ir interjero detalių įsigijimas iš NMF HOME nėra tik pirkimas – tai pasirinkimas būti atsakingu vartotoju ir prisidėti prie tvarumo puoselėjimo.

Apsilankykite NMF HOME internetinėje parduotuvėje www.nmfhome.lt ir atraskite platų baldų, patalynės, šviestuvų ir kitų interjero detalių asortimentą. NMF HOME – tai ne tik baldai.

Tai – patogumo, stiliaus ir atsakomybės derinys, sukurtas Lietuvoje Jums ir Jūsų namams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas