Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 27

Lyg filme – Aistė įsigijo namus Italijoje ir juos remontuoja savo rankomis: „Viskas pigiau nei Lietuvoje“

Aistė Kairionienė kartu su vyru Vytautu ir sūnumi Ąžuolu ryžosi tikrai avantiūrai, tačiau šiandien savo sprendimu yra labiau nei patenkinti, o giliai viduje jau kirba mintys ir apie naujus projektus. Turėti nekilnojamojo turto pajūryje, kuriame nors kurortiniame mieste, o gal – užsienyje? Sprendimas Aistės šeimai atėjo gana lengvai, ypač turint galvoje lietuviškas kainas.
Aistė su šeima kuria namus Italijoje
Aistė su šeima kuria namus Italijoje / Asmeninio archyvo nuotr.

„Žinau, kad žmonėms visuomet labai įdomu, kiek kainavo vienas ar kitas dalykas, todėl tikrai nebijau pasidalinti, kad Italijoje galima įsigyti namus kur kas pigiau nei Lietuvoje. Mes atėjome į tokį etapą, kai vaikas paaugo, mums patiems jau apie 40-imt, namus esame įsirengę Vilniuje, tad kodėl gi nepagalvojus apie antrą būstą? Ir pastebėjome, kad draugai pradėjo pirkti tai butą Druskininkuose, tai Juodkrantėje ar kuriame kitame kurorte.

Bet Lietuvoje kainos mums buvo per didelės. Vidury laukų plytinis sovietinis namukas be komunikacijų kainuoja kone kaip butas Vilniuje. Pirma inspiracija prasidėjo per kovidą. Mūsų draugai turėjo vasarnamį Kretoje ir susikrovę daiktus išvyko ten leisti karantino. Mes tuo metu kankinomės bute senamiesty“, – prisimena Aistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas