Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 10

Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos

Baldai atlieka labai svarbų vaidmenį bet kokių namų interjere, todėl jie yra esminis elementas, kuris padeda sukurti jaukią, jūsų skonį atitinkančią aplinką. Atsižvelgdami į šiuolaikines dizaino tendencijas ir stilių įvairovę, kviečiame susipažinti su įdomiais ir novatoriškais dizaino sprendimais.
Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos
Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos / „Senukai.lt“ nuotr.

Kokie miegamojo baldai tinka jūsų namams?

Kiekvienas miegamąjį įsivaizduoja savaip, kadangi vienur tai yra didelis, atskiras kambarys, kitur miegamojo funkciją atlieka svetainė. Taigi, baldai taip pat gali būti labai įvairūs.

„Senukai.lt“ nuotr./Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos
„Senukai.lt“ nuotr./Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos

Sofos lovos

Sofos lovos yra universalūs baldai, atliekantys kelias funkcijas. Dienos metu sofa lova gali būti naudojama kaip patogi sėdimoji vieta žiūrint filmus arba skaitant knygas, o naktį ji nesunkiai paverčiama į jaukią lovą, kurioje galima patogiai miegoti. Tai puikus pasirinkimas mažesniems miegamiesiems ar svečių kambariams.

Naktiniai staliukai

Naktiniai staliukai labai svarbūs, kad reikalingi daiktai būtų jums po ranka. Rinkitės prie lovos rėmo derančius ir pakankamai didelius naktinius staliukus. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į stalčius bei papildomas lentynas, kad knygos ir kiti reikalingi daiktai turėtų savo vietą.

Komodos

Marškiniams, kelnėms ir apatiniam trikotažui laikyti labai svarbi komoda arba stalčius. Pagalvokite, kokio dydžio ir talpos reikia, atsižvelgdami į savo drabužių kolekciją. Ieškokite dizaino, kuris derėtų prie bendro miegamojo stiliaus.

Spinta

Drabužių spinta yra būtinas bet kurio miegamojo baldas, kuriame galima laikyti visus rūbus, batus, aksesuarus ir kitus asmeninius daiktus. Rinkdamiesi spintą atsižvelkite į jos dydį, talpą ir dizainą.

8 unikalios miegamojo dizaino idėjos

Atraskite naujas miegamojo dizaino galimybes. Nuo elegantiško ir modernaus iki jaukio ir kaimiško – tyrinėkite įvairias temas ir spalvų paletes. Nepamirškite pridėti asmeninių detalių, įrengti vietas daiktams ir sukurti ramią atmosferą, atspindinčią jūsų unikalų stilių ir padedančią atsipalaiduoti.

„Senukai.lt“ nuotr./Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos
„Senukai.lt“ nuotr./Miegamojo baldai – įdomios miegamojo dizaino idėjos

Gamtos įkvėptas miegamasis

Rinkitės baldus, pagamintus iš natūralių medžiagų, pavyzdžiui, medžio ar rotango. Medinis lovos rėmas su natūralios tekstūros galvūgaliu suteiks aplinkai žavesio.

Apsvarstykite galimybę įtraukti patogią skaitymo kėdę su žemės atspalvių, pavyzdžiui, samanų žalios ar smėlio smėlio spalvos audinio apmušalais, kad sukurtumėte jaukų kampelį.

Įvaizdį papildykite medine skrynia ar spinta, pastatyta prie lovos, kad suteiktumėte erdvei funkcionalumo.

Bohemiškas miegamasis

Ieškokite unikalaus dizaino ir eklektiškų raštų baldų. Puošniai išdrožinėtas medinis lovos rėmas su spalvingu gobelenu gali tapti pagrindiniu kambario akcentu.

Rinkitės vintažinius naktinius staliukus, kad suteiktumėte erdvei daugiau charakterio.

Įkomponuokite dekoratyvinę sulankstomą širmą, kuri sustiprins bohemišką nuotaiką.

Menišką miegamąjį taip pat papuoš iš natūralių medžiagų pagaminti baldai, pavyzdžiui, drožinėtos medinės spintos ar pintų vytelių foteliai su spalvingomis pagalvėlėmis.

Skandinaviškas miegamasis

Skandinaviškas dizainas garsėja minimalistiniu požiūriu ir švariomis linijomis. Rinkitės paprasto ir funkcionalaus dizaino baldus, tam puikiai tiks sofos lovos su aptakiu, šviesaus medžio rėmu.

Prie lovos priderinkite minimalistinį naktinį staliuką arba komodą, pasižyminčią tiesiomis linijomis ir racionaliomis formomis.

Įtraukite patogų ir minimalistinį krėslą, apmuštą neutraliu audiniu, kad sukurtumėte jaukų skaitymo kampelį.

Skandinavišką estetiką pabrėžkite šviesaus medžio, pavyzdžiui, buko ar beržo, spinta.

Prabangus miegamasis

Prabangaus miegamojo baldai turėtų spinduliuoti elegancija ir prabanga. Ieškokite baldų su metaliniais akcentais, veidrodiniais paviršiais ir velvetiniais apmušalais. Puošnumo kambariui gali suteikti aksomo ar satino galvūgalis.

Įtraukite grožio zoną su holivudinio stiliaus veidrodžiu ir prabangiu staliuku. Ieškokite spintos su veidrodinėmis durimis, kad sustiprintumėte puošnią atmosferą.

Prabangaus miegamojo įvaizdžiui užbaigti rinkitės baldus su puošniais raižiniais, auksiniais ar sidabriniais akcentais ir dekoratyviniais aksomo ar šilko apmušalais.

Industrinis miegamasis

Pramoninio stiliaus miegamajame baldai turėtų būti pagaminti iš neapdorotų medžiagų ir perdirbtų elementų. Ieškokite baldų su metaliniais rėmais, atidengta furnitūra ir restauruoto medžio apdaila.

Pasirinkite platforminę lovą su metaliniu rėmu ir galvūgaliu, pagamintu iš sendintos medienos. Ją derinkite su derančiais metaliniais naktiniais staliukais ir pramoninio stiliaus komoda su metaliniais akcentais.

Ieškokite spintos su metaliniu rėmu ir vielos tinklo durelėmis, kad pridėtumėte industrinio žavesio. Apsvarstykite galimybę pridėti unikalių formų baldų, pavyzdžiui, pertvarkytą gamyklos vežimėlį kaip kavos staliuką arba metalinę daiktų saugyklą, kad atsirastų papildomos vietos daiktams laikyti.

Rytietiškas miegamasis

Rytų kultūros įkvėptame miegamajame baldai turėtų būti paprasti, funkcionalūs. pagaminti iš natūralių medžiagų. Rinkitės žemo profilio platforminę lovą, pagamintą iš medžio masyvo ir pasižyminčią minimalistiniu dizainu.

Rinkitės tiesių linijų komodą su minimalia ornamentika. Įtraukite patogią meditacinę kėdę arba grindų pagalvėlę ir sukurkite ramų kampelį.

Kad išlaikytumėte švaros ir ramybės estetiką, ieškokite spintos su stumdomomis durimis ir minimalistiniu dizainu. Rinkitės natūralios spalvų paletės baldus su šviesaus medžio apdaila, kad sukurtumėte raminančią atmosferą.

Apsvarstykite galimybę papildyti erdvę baldais su paslėptais daiktų laikymo skyriais, kad padidintumėte miegamojo funkcionalumą.

Vintažinis miegamasis

Senovinio stiliaus miegamojo baldai turėtų būti elegantiški ir unikalūs. Ieškokite baldų su puošniais raižiniais, antikvarine apdaila ir senovinio dizaino įkvėptu įvaizdžiu.

Rinkitės lovos rėmą su vintažinio stiliaus įkvėptu galvūgaliu. Prie jo derinkite senovines naktines spinteles ir komodą su vintažinio stiliaus furnitūra.

Įkomponuokite staliuką su vintažiniu veidrodžiu ir dekoratyvine užuolaidėle, kad suteiktumėte poilsio erdvei papildomo vintažinio žavesio.

Papildykite miegamąjį unikaliais vintažiniais radiniais, pavyzdžiui, restauruotu senoviniu lagaminu arba vintažine akcentine kėde jaukiam skaitymo kampeliui.

Miegamąjį atnaujinus kruopščiai parinktais baldais, jis gali tapti komforto ir funkcionalumo oaze. Kiekvienas elementas – nuo universalios sofos lovos ir būtinos spintos iki lovos rėmo, naktinių spintelių ir kitų baldų – prisideda prie bendro miegamojo dizaino. Patogūs baldai, atitinkantys jūsų norimą estetiką, gali sukurti erdvę, kuri ne tik puikiai atrodo, bet ir efektyviai atlieka savo paskirtį. Pradėkite keisti savo miegamąjį jau šiandien – apsilankykite Senukai.lt ir atraskite platų baldų pasirinkimą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas