Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 17 /2021 11 18

Milžiniškos „Juodojo penktadienio“ nuolaidos jau prasideda!

Jau nuo lapkričio 17 dienos startuoja internetinė „Black Friday“ akcija „Topocentras.lt“ elektroninėje parduotuvėje, kurios metu laukia daugybė įvairiausių nuolaidų ir puikių pasiūlymų. Internete ir fizinėse parduotuvėse bus taikomos skirtingos nuolaidos, tad gerų kainų medžiotojai tikrai nenusivils ir ras naudingų pasiūlymų.
Milžiniškos „Juodojo penktadienio“ nuolaidos jau prasideda!
Milžiniškos „Juodojo penktadienio“ nuolaidos jau prasideda! / Shutterstock nuotr.

„Juodojo penktadienio“ kilmė ir tradicijos

„Black Friday“ arba lietuviškai „Juoduoju penktadieniu“ vadinama diena yra bene didžiausių nuolaidų diena metuose, kadangi būtent šią dieną praktiškai visos parduotuvės organizuoja unikalias akcijas ir išskirtinio dydžio išpardavimus.

Ši tradicija į Lietuvą atkeliavo iš JAV, tiek ten, tiek mūsų šalyje, tai yra laikoma kalėdinių dovanų pirkimo diena arba bent jau kalėdinio sezono pradžia. Tiesa, kodėl tai yra vadinama „Juoduoju penktadieniu“? Spėjimų yra įvairių: galimai toks pavadinimas sugalvotas dėl to, kad JAV tai yra diena, vykstanti po Padėkos dienos ir tuomet vyksta didelės spūstys, o daugybė žmonių neateina į darbą. Kitos teorijos siejamos su anglų kalbos subtilybėmis, tačiau tikslaus atsakymo į šį klausimą tikrai nėra.

„Topo centras“ juodojo penktadienio šventę internete pradeda iš anksto, nuo lapkričio 17 dienos, o nuolaidas ir fizinėse parduotuvėse galėsite rasti kiek vėliau. Na, o jeigu šiomis dienomis apsipirkti nespėsite, paskutinė proga gauti išskirtines nuolaidas bus vadinamo „Cyber Monday“ išpardavimo metu.

Kokių akcijų galima tikėtis „Topo centre?

Ypač pasisekė elektroninėje parduotuvėje ieškantiems naujos skalbimo mašinos, kadangi nuolaidas siūlo „Beko“ ir „LG“. Nuolaidos nudžiugins ir norinčius įsigyti „Garmin“ širdies ritmo diržus, „Hammer“ treniruoklius, dalį „Segway“ bei „Neoline“ paspirtukų, o akcijas sportuojantiems vainikuoja „PROIRON“ su nuolaidomis net iki 30 proc. mažesne kaina nei įprasta.

Ieškančiųjų kavos aparatų taip pat lauks nuolaidos, kurias siūlys „De'Longhi“, „Nespresso“ ir netgi „Jura“, o mėgstantiems gaminti „Topo centras“ siūlo pigiau įsigyti „Kenwood“, „Kamado“, „Blendtec“ ir kitų gamintojų technikos.

Nuolaidų sąrašas tikrai ilgas ir džiuginantis, bet jau greitai jis taps dar ilgesnis, nes prisidės nuolaidos fizinėse parduotuvėse! Sekite „Topo centro“ naujienas tinklaraštyje bei socialinių tinklų paskyrose ir nepraleiskite geriausių pasiūlymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas