Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 15

Naujajame „Ji + 7 dienos“ numeryje – unikalus būdas pažinti save

Eneagrama – unikalus metodas, padedantis pažinti save, keisti požiūrį į pasaulį ir supančius žmones. Nustebsite, kaip tai teigiamai gali apversti gyvenimą aukštyn kojomis ir atverti naujų galimybių augti tiek profesinėje srityje, tiek asmeniniame gyvenime.
Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)
Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Daugybė žmonių pasaulyje naudojasi eneagrama. Amerikoje ji studijuojama verslo mokyklose ir universitetuose. Šis metodas siūlo kiekvienam tipui individualų asmenybės augimo būdą ir duoda patarimų, kaip ugdytis savo stiprybes, gerinti tarpusavio santykius, kaip lanksčiau bendrauti su šalia esančiais žmonėmis.

Susipažinkite su devyniais pagrindiniais asmenybės tipais, kurie pagrįsti vidine žmogaus motyvacija ir atskleidžia, kaip ši motyvacija pasireiškia visose gyvenimo srityse: tarpusavio santykių, karjeros, finansų, asmeninio tobulėjimo ir šeimos. Jeigu įdomu geriau pažinti save ar jums artimus žmones, atsiverskite numerio temą „Eneagrama – jūsų sėkmė, meilė, karjera“.

Atsinaujinusiame žurnale „Ji + 7 dienos“ rasite dar daugiau naudingų patarimų ir įdomių pašnekovų, garsenybių. Štai žurnalistė Lavija Šurnaitė-Kairienė sako, kad kiekvienai moteriai reikia rūpintis savimi, mažais žingsneliais keisti žalingus įpročius, tačiau svarbu netapti griežto sporto ir mitybos režimo įkaite. Su knygos „Maži įpročiai – dideli pokyčiai“ autore kalbamės apie tai, kaip kasdien gerai jaustis. Daugiau sužinosite skaitydama interviu „Laiminga moteris vertina tai, ką turi“.

Na, o charizmatiškasis milijardierius Donaldas Trumpas, kandidatuojantis į Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentus, vargu ar sėkmingai siektų savo tikslo, jeigu nejaustų artimųjų paramos. Verslininkui labai pasisekė – jį nuolatos palaiko ir įkvepia net dvi dailios moterys – žmona Melania ir dukra Ivanka. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Donaldo Trumpo moterys“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)

Žurnalo 24-ajajme numeryje svečiuojasi ir nuostabaus balso savininkas Merūnas Vitulskis. Tarptautinį pripažinimą pelnęs solistas koncertuoja beveik visame pasaulyje. Šiuo metu įrašinėja trečiąjį albumą „Muzika – Lietuvai“, kurį pristatys spalio mėnesį. Tačiau, pasakodamas apie savo savaitę, Merūnas atskleidžia, kad jam svarbiausia – šeima. Plačiau skaitykite interviu „7 dienos su Merūnu Vitulskiu“.

Prasidėjus uogų sezonui, prekystaliai lūžta nuo prisirpusių braškių, kurios daugeliui primena malonų vaikystės skonį ir kvapą. Skubėkime pasimėgauti gamtos dovanomis, rieškučiomis pasisemti energijos ir vertingų medžiagų. Kuo naudingos šios uogos, skaitykite straipsnyje „Sirpsta braškės“.

Neabejojame, kad jūsų drabužinėje jau seniai dominuoja karštymečiui skirti drabužiai, batai ir rankinės. Atėjo laikas atlaisvinti lentyną galvos apdangalams ir akiniams. Tinkamai parinkti, jie ne tik apsaugos nuo saulės, bet ir taps pagrindine jūsų stiliaus detale. Straipsnyje „Ne tik nuo saulės“ rasite patarimų, kaip išsirinkti ir derinti, kokie madingi.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)

Straipsnyje „Kokosų aliejaus nauda“ sužinosite, kokių išskirtinių savybių jis turi, kodėl toks nepakeičiamas. Ar žinote, kad dešimtimis įvairių būdų būtų šį aliejų galima naudoti buityje, medicinoje, kulinarijoje ir, žinoma, grožio srityje...

Turbūt pritarsite, kad įvedus eurą daugelio prekių kainos akivaizdžiai šoktelėjo. Todėl klausimas, kur apsipirkti, tapo dar aktualesnis. Kas, renkantis maisto produktus, buities ar higienos prekes, mums svarbiausia: prekės kokybė, kaina ar kokybės ir kainos santykis?

Kai kuriems lietuvių pirkėjams jau tradicija tapo pigesnių prekių važiuoti ieškoti į Lenkiją. Po 77 metų pertraukos birželio viduryje maršrutu Kaunas–Balstogė–Kaunas pradedantis kursuoti traukinys mėgėjams apsipirkti Lenkijoje – tikra dovana. O kiti tautiečiai džiūgauja, jog į Lietuvos rinką įžengus naujam prekybos tinklui „Lidl“, galima bus pigiai apsipirkti ir mūsų šalyje. Daugėja ir tokių, kuriems itin svarbi ne tik prekių kaina, bet ir jų kokybė. Pastarieji traukia į specializuotas ekologiškų prekių krautuvėles ar turgelius. Kuris būdas geriausias, skaitykite straipsnyje „Kur apsipirkti: prekybos centre, turguje, o gal Lenkijoje?“.

Visais laikais stereotipai apie moteris, kurie formuoja tam tikrą visuomenės nuomonę ir požiūrį į dailiąją lytį, buvo gana gajūs. Tačiau ar visais jais galime tikėti? Gal laikas kai kuriuos iš jų sulaužyti? Plačiau apie tai sužinosite atsivertusi straipsnį „Stereotipai apie moteris. Tiesa ar mitas?“.

Taip pat naujajame „Ji + 7 dienos“ numeryje jūsų laukia meilės istorija, kelionių įspūdžiai, sveikatos patarimai, įdomybės. Ir, žinoma, patiekalų receptai bei kitos kulinarinės idėjos.

Beveik visi mūsų tautiečiai vasarą gaminasi šaltibarščius, ir ne tik per karščius. O kaipgi be jų! Šaltosios sriubos populiarios ir kitų šalių virtuvėse. Daugelis jų mums neįprastos, o kai kurios ir itin keistos. Visada verta išbandyti ką nors nauja! Receptų ieškokite straipsnyje „5 šalių šaltosios sriubos“.

Karštymečiu ir dideliems, ir mažiems – visiems norisi ko nors gaivaus ir skanaus. Šįkart siūlome pasigaminti maloniai vėsinančių ledų. Kaip tą padaryti, skaitykite straipsnyje „Karštai vasarai – šalti ledai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (24 nr.)

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas