Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 20

Palangos vasaros parkas audringai paminėjo trejų metų gimtadienį

1000 km lenktynės sutraukia gausybę smalsuolių iš visos Lietuvos. Jų metų Palangoje vyksta gausybė renginių, kurie ne visada susiję su automobiliais ir greičio mėgėjais. Taip jau sutapo, kad Palangos vasaros parkas būtent šeštadienį šventė savo 3 metų gimtadienį. Tai buvo renginys skirtas šeimoms, kurio metu gerą nuotaiką užtikrino Palangos vasaros parko kolektyvas ir BC „Palangos kuršiai“ šokėjos. Dosniai prizus dalino „Topo centras“ ir „Nykštuko ledai“.
Šeimų šventė Palangoje – lenktynių fone
Šeimų šventė Palangoje – lenktynių fone / Stasio Jonkaus nuotr.

Tik prasidėjus popietei, Palangos svečius ir vietinius gyventojus Zumbos pamokoms kvietė BC „Palangos kuršiai“ šokėjos, su vadove Samanta Bukauskaite priešaky. Pasistengti išmokti šokį ir viską atlikti taisyklingai buvo tikrai verta. Pasibaigus šokiui ir visiems besidalinant gera nuotaika, geriausius šokėjus Samanta apdovanojo „Nykštuko ledais“.

Kiek vėliau visi pramogaujantys Palangos vasaros parke įsijungė į šeimų žaidynes. Mamos, tėčiai ir vaikai atliko įvairias užduotis, kurioms reikėjo ne tik jėgos ir greičio, bet ir stipraus tarpusavio ryšio ir supratimo. „Smagu matyti tiek gražių šeimų, kurios taip azartiškai ir su šypsenomis daro viską, kad nugalėtų. Planuojame tokių šeimų žaidinių surengti dar ne vieną“, – teigė renginio koordinatorė Evelina. Nugalėtojai džiaugėsi „Nykštuko“ ledų įsteigtais prizais.

Po truputį Palangos simboliu tampa ir el. paspirtukai. Dažnas Palangos svečias juos išsinuomoja ne tik pramogai, bet ir transportui. Kadangi Palangos vasaros parke veikia „Topo centras“ ir nuomoja el. paspirtukus, buvo nuspręsta, jog būtų šaunu surengti ir el. paspirtukų lenktynes. Vyko įnirtinga ir ilga kova, bet nugalėtoją visgi pavyko išrinkti ir jis buvo apdovanotas „Topo centro“ prizais.

Vėliau sekė lego skulptūrų kūrybos varžytinės. Jų metu buvo pristatoma nauja Palangos vasaros parko pramoga – Lego kambarys. Gražiausių skulptūrų autorius burbuline arbata vaišino „Manhattan ice dream“ ledainė.

Vakarą vainikavo „Just dance 2020“ šokiai. „Džiugu, jog galime vaikams pasiūlyti šiuolaikišką diskoteką, kur jie gali ne tik linksmai pasišokti, išmokti naujų judesių, bet ir pasivaržyti tarpusavyje. Daugiausiai taškų surinkusius apdovanojome – buvo be galo smagu. Noriu padėkoti visiems „Just dance“ šokėjams – stebint juos pasisėmiau begalę gerų emocijų. Taip pat tariu ačiū „Topo centrui“ už galimybę surengti šokius ne tik per parko gimtadienį, bet kone kasdien“, – šitaip renginio koordinatorė Evelina pakomentavo gimtadienio pabaigtuves.

Gimtadienio šventė praėjo sklandžiai ir kokybiškai. Renginio organizatoriai dėkojo visiems dalyviams ir rėmėjams. Nors ši šventė baigėsi, naujai pristatytos pramogos liko iki vasaros galo. O gal net iki iki rudens vidurio – jei leis orai. Palangos vasaros parkas laukia visų norinčių išbandyti „Lego kambarį“ ir išlaisvinti kūrybiškumą bei visų norinčių išmokti šokio judesių „Just dance 2020“ vakarų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas