Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 16

Palangos vasaros parkas minėjo 4 metų gimtadienį

Karštą liepos 15-osios dieną praūžė Palangos vasaros parko ketvirtasis gimtadienis. Parko svečiai ir darbuotojai mėgavosi geru oru, pramogomis, visame parke tvyrojo pačios geriausios emocijos.
Palangos vasaros parkas minėjo 4 metų gimtadienį
Palangos vasaros parkas minėjo 4 metų gimtadienį / Asmeninio archyvo nuotr.

Palangos miesto pagrindine šeimų pramogų erdve tapęs batutų parkas kartu su partneriais „Nykštuko“ ledais visą dieną parko svečius vaišino ledais, o tokią karštą dieną tai buvo tikras malonumas.
Savo gimtadienį švenčiantis Palangos vasaros parkas neapsiėjo ir be dovanų savo klientams – visą dieną vyko loterija, kurios metu laimingieji galėjo laimėti ypatingus apsilankymus parke – su visomis pramogomis, o kad nebūtų maža, laimėjo ir pasivažinėjimus dviračiais ir velomobiliais Palangoje.

Gimtadienio metu mažuosius linksmino parko simboliu tapęs Drambliukas, prie kurio nusifotografuoti ar tiesiog prieiti pasisveikinti rinkosi gausus būrys poilsiautojų.

Šventės metu vyko piešimas ant veidų – kur vaikai, ar drąsūs suaugę galėjo nusipiešti personažą, ornamentus ar bent pagyvinti įvaizdį blizgučiais.

Daug vaikų dėmesio sulaukė šventės metu vykęs burbuliatorius, kurio metu parko darbuotojai kartu su vaikais gamino itin didelius ir gražius muilo burbulus. Vaikus visuomet žavi muilo burbulai, o kuomet jie didžiuliai, gerų emocijų tik dar daugiau.

Kol vaikai pramogavo, suaugę ramiai galėjo ilsėtis specialiose poilsio – sėdmaišių zonose, ar išbandyti savo jėgas žaidžiant mini golfą, nusileisti lynų trasa. Tiesa, ne visi tėvai nori ramiai ilsėtis – daugelis taip pat nori pasilinksminti, ir išbandyti savo jėgas šokinėjant ant batutų, ar išbandyti vikrumą Ninja Warrior kliūčių ruože.

Palangos vasaros parkas – tai net 15 000 kv.m. erdvę užimantis pramogų kompleksas, kuriame pramogų randa ne tik vaikai, bet ir suaugę. Didžiuliai olimpiniai batutai, iškeliantys net iki 6 metrų aukštį, kliūčių ruožas „Ninja Warior“ – norintiems patikrinti savo miklumą ir loginį mąstymą, mažiesiems vaikams – net trijų aukštų laipynė, su čiuožynėmis bei kamuoliukų baseinais, suaugusių taip pamėgtas mini golfas, ar ekstremalų dievinama lynų trasa medžiuose, o kur dar kitos pramogos: karuselės, e-kartingai, virtualios realybės žaidimai ir kita.
Parko teritorijoje taip pat įsikūrę svečių namai „Melt in Palanga“, kurių svečiai taip pat gali mėgautis visomis parko linksmybėmis, galėjo gimtadienio pramogas stebėti tiesiai pro savo kambarių langus.
Batutų parke alkanas tikrai neliksi – čia veikia nemažai ir maitinimo įstaigų: vienas populiariausių dešrainių restoranų Palangoje „Van Wurst“, „Snacks“ užkandžių baras, ledainė „Manhatten“, „PJazz“, „Vero Caffe“.

Gimtadienio metu parke krykštavo džiugus vaikų juokas, skambanti muzika ir sveikinimai tęsėsi visą dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas