Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 02

Per milijoną sekėjų turinti R.Meijer atskleidžia, kaip vaizdas instagrame skiriasi nuo realybės

Amsterdame gyvenanti stiliaus ir grožio „influencerė“ Rianne Meijer savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje dalijasi nuotraukų koliažais, kuriuose – neredaguota ir patobulinta nuotraukos. Šiuo projektu Rianne siekia parodyti, kad tai, ką žmonės mato socialiniuose tinkluose ir priima už gryną pinigą, ne visada yra realybė ir kad niekas iš tiesų nėra tobulas.
Rianne Meijer
Rianne Meijer / „Instagramo“ nuotr.

Laikotarpiu, kai daugelis žmonių visais įmanomais būdais siekia pasidaryti kuo tobulesnę nuotrauką, kuria galėtų pasidalyti socialiniuose tinkluose, R.Meijer, kaip nuomonės formuotoja, sako jaučianti atsakomybę savo sekėjams parodyti tikrovę, rašo insider.com.

Tai ji daro savo „Instagramo“ paskyroje, kurioje turi 1,2 mln. sekėjų, dalydamasi ne tik stulbinančiomis fotosesijų nuotraukomis, bet ir nepavykusiais kadrais.

„Noriu parodyti, kad nuotraukos, kurias žmonės mato „Instagrame“, ypač publikuojamas „influencerių“, niekada nėra iš tikrųjų tikros“, – interviu „Insider“ yra sakiusi R.Meijer.

Jauna moteris prisipažino, kad pradėjusi šį projektą nerimavo dėl reakcijų, kurių gali sulaukti, ir kad žmonės ims ją vadinti apgavike, tačiau buvo maloniai nustebinta.

„Jaučiuosi radusi savo balsą, įgyvendindama šį projektą, ir toliau noriu kurti to, kas kuria teigiamą žinutę, bendruomenę“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas