Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalia Vilniaus ant ežero kranto – išskirtinė vieta renginiams: jau pamėgo įžymybės

Vos 7 metrai nuo įspūdingo grožio ežero kranto SPA zona, šalia daugiau nei 100 kvadratinių metrų konferencijų salė, modernaus dizaino kambariai, gamtos ir miško apsuptyje 3 ha privačioje teritorijoje du teniso kortai, tinklinio, rankinio ir futbolo aikštelės, poilsio zonos. Štai toks sporto ir laisvalaikio centras „Sporto krantas“, savo veiklą pradėjęs šių metų vasarą, vos 45 km nuo Vilniaus, jau patraukė Lietuvos įžymybių dėmesį.
Šalia Vilniaus ant ežero kranto – išskirtinė vieta renginiams „Sporto krantas“
Šalia Vilniaus ant ežero kranto – išskirtinė vieta renginiams „Sporto krantas“ / Donato Petkaus nuotr.
Temos: 2 Ežeras Renginiai

„Tai išties jauki, civilizacija pulsuojanti, tuo pačiu ir nuostabaus grožio gamtos kampelyje įsikūrusi renginių vieta. Gražu, tvarkinga, šiuolaikiška“, – sakė puikiai žinomas renginių organizatorius ir vedėjas Jogaila Morkūnas.

Pasak jo, tokioje vietoje leisti laiką su šeima, įmonės darbuotojais ar artimųjų rate – tikra vertybė. „Aš, kaip renginių vedėjas, labai vertinu tokias vietas, kur svarbią vietą užima kokybė ir aplinka. Nemėgstu senovinių kaimo turizmo sodybų, tad visada džiaugiasi širdis, kai galiu pabuvoti visai kitokio tipo laisvalaikio erdvėse, kur skiriamas dėmesys ir poilsiui, ir sportui bei aktyviam laisvalaikiui. „Sporto krante“ tam yra puikios sąlygos“, – dalinosi J.Morkūnas.

Robertas Riabovas/BNS/Jogaila Morkūnas
Robertas Riabovas/BNS/Jogaila Morkūnas

Nereikia niekuo rūpintis

Šią vietą jau spėjo pamėgti renginių organizatoriai, sporto stovyklų rengėjai ir sveiką gyvenimo būdą propaguojantys įmonių atstovai ir žymūs sportininkai Artėjant didžiosioms metų šventėms – Šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams, įmonės drąsiai čia gali rengti ir darbuotojų vakarėlius.

Vieta puikiai tinkama ir verslo grupių susitikimams, konferencijoms, vestuvėms, krikštynoms, darbostogoms, privatiems vakarėliams ar kitoms asmeninėms šventėms.

„Sporto krante“ jau buvo organizuojamos ne tik įvairios šventės, bet ir įvairios sporto stovyklos, iškrovos terapijos-sveikos gyvensenos stovyklos, sporto turnyrai.

„Nuomojame iškart visą kompleksą vienai dienai, savaitgaliui ar net kelioms savaitėms. Priklausomai nuo poreikių. Taigi, įmonės darbuotojai, draugai ar artimieji gali mėgautis ramybe, privatumu, gaiviu oru ir nepriekaištinga aplinka. Taip pat nereikia sukti galvos, kad aplink bus svetimų žmonių – pavieniams asmenims kambarių nenuomojame“, – akcentavo sporto ir laisvalaikio centro „Sporto krantas“ plėtros vadovas Arūnas Balžekas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Arūnas Balžekas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Arūnas Balžekas

Tarp pliusų jis įvardijo ir tai, kad, esant poreikiui šventę gali organizuoti nuo A iki Z.

„Galime suorganizuoti viską: nuo didžėjaus, šventės programos, sporto turnyrų organizavimo iki maitinimo. Galime pasirūpinti ir populiariausių Lietuvos atlikėjų paslaugomis, teminiais vakarais ir kitomis atrakcijomis.

Mūsų partneriai „Cloud Kitchen catering“ gali jums paruošti ir karštus patiekalus, ir užkandžius. Galime suorganizuoti ir kelių dienų pastovų maitinimą.

Mūsų partneris 20 metų profesionaliame sporte praleidęs Arūnas Klimavičius „Sporto krante“ gali suorganizuoti atletinio rengimo „BT Fitness“ užsiėmimus, jei norite žaisti futbolą – futbolo varžybas su profesionaliu teisėju. „Balžeko Teniso Akademija“ surengti įmonėms teniso ar paplūdimio teniso varžybas, pradedančiuosius apmokyti žaisti. Tos pačios galimybės ir su tinkliniu. Tam skirtą infrastruktūrą ir šios sporto šakos specialistus turime. Jei tik yra toks šventės dalyvių pageidavimas – išpildome jų lūkesčius“, – sakė A. Balžekas.

Jis teigė, pastebintis ir tą tendenciją, kad tiek įmonių vadovai, tiek asmenines šeimos šventes rengiantys žmonės vis labiau linkstą į aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą.

gallery|345458|15}

Po sporto – atgaiva ežere

A. Balžekui pritarė ir vienas geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų, buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas, keletą kartų pripažintas geriausiu Lietuvos futbolininku, Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Jankauskas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Jankauskas

„Tokios šventės, kur tik sėdima prie stalų, kilnojami stikliukai ir tik švenčiama, žmonėms jau pabodo. Norisi aktyvaus laisvalaikio ir sporto. O sportas juk apjungia ir suvienija. Mes buvome su kompanija ir išties sportiškai bei smagiai praleidome laiką“, – pastebi E. Jankauskas.

Jis tarp privalumų įvardijo ir tai, kad ši vieta yra netoli Vilniaus miesto.

„Per gana trumpą laiką gali čia atvykti ir pabėgti nuo miesto šurmulio į puikią gamtos ir ramybės oazę. Man patinka tai, kad protingai įrengtos erdvės, gera sporto infrastruktūra. Kai atsiduri šioje vietoje, nesinori sėdėti, o norisi aktyviai leisti laisvalaikį“, – sakė E. Jankauskas.

Vos 10 minučių kelio automobiliu nuo „Sporto kranto“ gyvenantis TV, radijo laidų ir renginių vedėjas Richardas Jonaitis pasidžiaugė, kad Vilniaus rajonas, atsidarius šiai vietovei, labai atsigavo.

„Ši vieta įpūtė naujos gyvybės. Nereikia grūstis automobiliu per spūstis į miestą, kad galėtum pažaisti tenisą. Pats vasarą čia dalyvavau ir kelių dienų teniso stovykloje. Pasaka: pasportuoji, šoki į ežerą gamtos apsuptyje ir tiesiog atsigauni, pasisemti naujų jėgų. Tai išties nuostabi vieta“, – teigė R. Jonaitis.

Rytis photo /Šalia Vilniaus ant ežero kranto – išskirtinė vieta renginiams „Sporto krantas“
Rytis photo /Šalia Vilniaus ant ežero kranto – išskirtinė vieta renginiams „Sporto krantas“

Apie „Sporto krantą“

Pramogų ir laisvalaikio centre „Sporto krantas“ įrengta 13 šviesių, modernaus dizaino kambarių (dviviečiai ir šeimyniniai), iš kurių atsiveria įspūdingi ežero arba miško vaizdai. Čia galima apgyvendinti 30 žmonių. Dalis kambarių yra su virtuvėlėmis.

3 ha privačioje teritorijoje jūs rasite ir renginių salę (100 kv/m), modernią suomišką pirtį, burbulinę vonią, įspūdingą lauko terasą su panoraminiu vaizdu jūsų renginiams, atvirą didelę terasą maumedžių giraitėje ant ežero kranto.

Taip pat privatų ežero namą su suomiška pirtimi, esantį vos 7 metrai nuo Ilgo ežero, – romantiškam poilsiui dviese. Yra galimybė pasinaudoti profesionalaus pirtininko paslauga, pasimėgauti masažu, pavaišinti žolelių arbata. Namelyje įrengta virtuvėlė, kurioje rasite visus reikalingus įrankius ir kepsninę.

Yra galimybė mėgautis lauko pramogomis (2 profesionalūs teniso kortai, rankinio ir futbolo aikštelės, vaikų žaidimo aikštelė ir poilsio zona.

Daugiau nei 100 kv/m salė skirta įmonių renginiams (dalykiniams susirinkimams, konferencijoms, seminarams, mokymams ar šventėms), vestuvėms, privatiems vakarėliams ar kitoms progoms. Salė kondicionuojama, aprūpinta būtina technine konferencine įranga (projektoriaus ekranas, lenta-bloknotas su markeriais).

Į nuomos kainą įtrauktos visos pramogos, esančios teritorijoje.

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis telefonu: +370 634 000 56.

Apie visas paslaugas informaciją galite rasti ir interneto svetainėje sportokrantas.lt

„Mūsų misija – sukurti vietą, kurioje tiesiog gera būti, kurioje kiekvienas galėtų rasti balansą tarp ramaus buvimo gamtoje ir aktyvaus laisvalaikio“, – sakė „Sporto kranto“ plėtros vadovas Arūnas Balžekas.

„Sporto kranto“ adresas: Vilniaus rajono savivaldybė, Sužionių sen., Daukšių km., Liepų g. 63.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?