Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 09 10

Spalvingasis Vito namelis traukia lietuvių žvilgsnius: žmonės sako tokio niekur nematę

Vitas Gudelevičius šiais metais pasiraitojo rankoves ir įdėjo labai daug darbo, puoselėdamas savo namų aplinką ir pačius namus. Ryškiomis spalvomis ir dekoro elementais išpuoštas jo kiemas nelieka nepastebėtas ir yra pats spalvingiausias namas visame kaimelyje. O gal ir visoje Lietuvoje?
Vito Gudelevičiaus sodyba
Vito Gudelevičiaus sodyba / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Socialiniuose tinkluose jau galima pamatyti ir pro šalį keliaujančių lietuvių įkeltas Vito sodybos nuotraukas. Spalvinga sodyba sulaukia įvairiausių komplimentų ir komentarų – vieni giria šeimininko išmonę, kitiems atrodo per ryšku, tačiau sodybos šeimininkui spalvos patinka.

Netoli Simno esančiame kaimelyje Vitas gimė ir augo kartu su dar dviem broliais ir trimis seserimis. Gyvenimas taip susiklostė, kad šiandien spalvingame name Vitas gyvena vienas, tačiau tvirtus ryšius palaiko su artimaisiais ir padeda vienas kitam. Tiesa, namu ir aplinka Vitas rūpinasi savo rankomis ir turi dar labai daug minčių ir idėjų. Kaip pats juokauja – „Palaukite žiemos, čia bus tikras Holivudas“, – kalba pašnekovas.

Vasarą džiugina spalvingumu, o žiemą – „Holivudu“

Kaip pasakoja sodybos šeimininkas, namas dar neseniai atrodė visai kitaip – tik šiais metais jis nusprendė viską nudažyti ir atnaujinti. Tam pasirinko ir ryškias spalvas, kurios jam labai patinka. Atnaujino ir gėlynus – mulčią pakeitė akmenėliai, juos jis dar ir nuspalvino.

„Nepatikėsite, tačiau viską pradėjau daryti tik šiais metais. Viskas čia mano rankomis sukurta. Prieš metus viskas kitaip atrodė. Pradėjau po Naujųjų metų ir dirbau iki pat Joninių“, – kalba Vitas dabar daugiausiai laiko praleidžiantis sodyboje. Tiesa, anksčiau jis dirbo Kaune ir išbandė pačias įvairiausias veiklas – dirbo staklių gamykloje, kelių įmonėje gamino baldus, tačiau visos įmonės užsidarė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas