Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 29

„Topo centras“ skelbia paskutinį išpardavimą šiais metais

Buitinės technikos ir elektronikos prekybos lyderiai Lietuvoje, „Topo centras“ skelbia paskutinį išpardavimą šiais metais „Šnai per kainas“. Tai originali „Topo centro“ metų išpardavimo akcija, kuri tęsis iki sausio mėnesio pabaigos.
„Topo centras“ skelbia paskutinį išpardavimą šiais metais
„Topo centras“ skelbia paskutinį išpardavimą šiais metais / Shutterstock nuotr.

Didžiojo metų išpardavimo metu pirkėjai galės daug pigiau įsigyti įvairios butinės technikos, elektronikos bei grožio prekių.

Pavyzdžiui, vienas geriausių rinkoje esančių kavos aparatų, „Jura ENA 8“, su RFID technologija, tobulu kavos malimu ir didžiuliu 2,8 colių ekranu, dabar kainuoja net 150 eurų pigiau. Na, o ieškantys naujo dulkių siurblio-roboto, gali susidomėti taip pat 150 eurų mažiau nei įprastai kainuojančiu „Xiaomi Lydsto R1“, kuris yra valdomas telefonu ir turi drėgno valymo ir namų išplanavimo nuskaitymo funkcijas.

Kalbant apie telefonus, „Topo centras“ siūlo 30 eurų nuolaidą naujiesiems „Samsung Galaxy A52“ su didžiuliu 6,5 colių ekranu ir keturguba kamera bei net 50 eurų nuolaidą šių metų „Samsung“ flagmanui – „Galaxy S21 5G“ su 256GB vidinės atminties!

Ieškantys kompiuterio neabejotinai susidomės „MSI Stealth 15M“ kompiuteriu su net 2 TB SSD atmintine, 16 GB RAM ir ypač galinga „Nvidia RTX 3060 Max Q“ vaizdo plokšte. Šis lengvas kompiuteris puikiai tiks žaidimams net ir kelyje, todėl tai yra tobulas pirkinys, pritaikomas tiek laikui namuose, tiek kelionėse.

Išpardavimo metu nuolaidos yra taikomos net daugiau kaip 600 „Topo centro“ ekspertų išliaupsintų ir „Tech Top“ apdovanojimų laimėjusių prekių. Neradę laiko apsipirkti per juodojo penktadienio išpardavimus, gali tai padaryti dabar: nuolaidos yra taikomos daugeliui prekių kategorijų: dulkių siurbliams, skalbyklėms, džiovyklėms, šaldytuvams, įmontuojamai technikai, maisto ruošimo technikai, kavos aparatams, televizoriams, kompiuteriams, telefonams, laikrodžiams ir netgi grožio prekėms. Pasinaudoti tokia proga tikrai verta!

Naujus metus reikia pradėti atsinaujinus, o šis „Topo centro“ išpardavimas leis tai padaryti pigiau. Apsilankykite „Topo centro“ elektroninėje arba vienoje iš daugelio fizinių parduotuvių jau dabar!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas