Vieną kartą daugiau įdedi vienų, kitąkart – kitų, tai ir uogienės skonis išeina vis kitoks. Jei jau ryžotės tam sugaišti bent kelias valandas, patartume uogienės virti mažiau, bet tokios ypatingos, kuri prilygtų tikriems konditerijos šedevrams. Beje, toks skanumynais gali tapti puikia dovana, tik reikia stiklainiuką dailiai įpakuoti. Siūlome išbandyti:
Ypatingasis mėlynių džemas |
|
||
Vasaros asorti |
|
||
|
|||
Slyvų džemas be cukraus |
|
||
Aviečių ir gervuogių uogienė |
|
||
Mėlynių marmeladas |
|
||
Vyšnių uogienė su raudonaisiais serbentais ir avietėmis |
|
||
Agrastų ir kivių uogienė |
|
||
Marinuoti agrastai |
|
||
Kaip netradiciškai pagardinti uogienes galite pasiskaityti čia.