Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 24

Užpildykite šventinę erdvę muzika

Artėjant švenčių laikotarpiui, daugelis blaškosi, ieško tinkamų dovanų. Pasirinkimas ne visada akivaizdus ir lengvas, todėl laikas bėga, vis laukiame įkvėpimo – gal kas originalaus šaus į galvą, bet ne taip retai tokios mintys praeina kažkur šalia, o dovana perkama paskutinę dieną. Atverkime akis plačiau: gera dovana gali būti garsi, spalvinga, visada kelianti nuotaiką. Muzika svarbi mūsų gyvenimo dalis, tad tikrai verta išrinkti dovaną, kuri bus naudojama kasdien ir suteiks daug džiaugsmo.
Užpildykite šventinę erdvę muzika
Užpildykite šventinę erdvę muzika / „Panasonic“ nuotr.

Galingi žemi dažniai, aiškus ritmas, detalus garsas

Didelėse salėse įrengtos garso sistemos jaudina publiką užburiančiu garsu. Norėdami geru garsu sudrebinti namus, galime įsigyti kolonėles, stiprintuvą, grotuvą, FM imtuvą, keliolika metrų kabelio. O gal pagalvokite apie universalų muzikos centrą „viskas viename“? Juk dažnai prireikia nešiojamos garso atkūrimo sistemos, kurią galėtume naudoti ne tik bet kuriame kambaryje, bet ir lauke.

Didelio tūrio ir galios muzikiniai centrai „Panasonic TMAX“ patiks visiems, mėgstantiems klausantis muzikos girdėti galingus žemus dažnius, norintiems aiškiai jausti ritmą, visame dažnių diapazone subalansuotą garsą.

„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika
„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika

Žiūrint filmą, jus lydės įspūdingas „Panasonic TMAX“ skleidžiamas garso takelis, krepšinio ar futbolo arenų emocijos irgi persikels į jūsų namus. „Panasonic TMAX“ įtraukia į veiksmą net žiūrint filmą ar TV laidą draugų būryje, nes garsas solidus, užburiantis, užgožiantis aplinkinių pokalbius ir triukšmą.

Nuotaikinguose vakarėliuose garso sistema „Panasonic TMAX“ bus nepakeičiama – bet kuris iš svečių galės lengvai prijungti savo išmanųjį telefoną ir įjungti mėgstamą dainą, jei norėsite, galėsite dainuoti karaokę.

„Panasonic TMAX“ muzikos sistemų šeimą sudaro skirtingų galių ir dydžių sistemos: galite rinktis labai galingas – 1 200 W galios „TMAX40“ ar dar galingesnę 2 000 W „TMAX50“ sistemas arba kompaktiškesnę 150 W galios, puikiai ir solidžiai garsą atkuriančią sistemą „TMAX5“.

Susipažinkite su vakarėlių karaliais „Panasonic TMAX40“ ir „TMAX50“

Tvirtame korpuse „Panasonic“ specialistai sujungė pagrindinius muzikos centro ir didžėjaus įrangos komponentus. Nepamiršo gero vakarėlių palydovo karaokės, o kad pasijustumėte kaip diskotekoje, viską apipavidalino įspūdingais spalvotais šviesos efektais. „TMAX40“ turi vieną 20 cm garsiakalbį, o galingiausia versija „TMAX50“ – du 20 cm žemų dažnių garsiakalbius. Kiekvienam garsiakalbiui signalą siunčia du stiprintuvai, specialios rezonansinės ertmės „Airquake Bass“, sustiprinančios žemus dažnius. Viršuje yra du aukštų ir du vidutinių dažnių garsiakalbiai atskirai kairiajam ir dešiniajam kanalams.

Visų sistemos garsiakalbių dažnių balansas yra geras ir tolygus, be to, galite naudotis ekvalaizeriu ir patys parinkti žemų, vidutinių ir aukštų dažnių balansą pagal patalpos akustiką arba klausomos muzikos stilių. SURROUND parinktis garsui suteikia jam daugiau „masės“.

„Panasonic TMAX40“ ir „TMAX50“ – ne vien šokių muzikai tinkančios garso sistemos – jos detaliai atkuria lengvesnę ir ramesnę muziką, daugiau vidurinių dažniu reikalaujantį roką, neiškraipo skirtingų instrumentų garso.

1 200 W galios „Panasonic TMAX40“ sistema galingą garsą užtikrins atviroje erdvėje prie namo ar vidutinio dydžio salėje, 2 000 W galios „Panasonic TMAX50“ galingu garsu užpildo dideles erdves.

Daugybė muzikos šaltinių, patogus valdymas

„Panasonic TMAX40“ ir „TMAX50“ visiškai pateisina savo „viskas viename“ vardą – muzikos šaltiniai gali būti įvairiausi. Be populiariojo belaidžio ryšio „Bluetooth“, yra skaitmeninė (optinė) ir analoginė įvestis, dvi USB jungtys, net įmontuotas CD grotuvas bei gerai veikiantis FM radijo imtuvas.

Vienu metu „Bluetooth“ ryšiu galite prijungti tris įrenginius, taip, kad vakarėlyje ne tik jūs, bet ir jūsų draugai gali leisti muziką pakaitomis.

„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika
„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika

Yra ir dvi 6,3 mm mikrofonams skirtos audio jungtys, tad karaokę gali dainuoti ir duetas. Mikrofonų jautrumas reguliuojamas, be to yra įvairiausių garso efektų, kuriuos galima reguliuoti tiek mygtukais korpuso viršuje, tiek „Panasonic MAX Juke“ programėle. „Panasonic TMAX“ garso sistemas patogu valdyti išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje įdiegta „Panasonic MAX Juke“ programėle, naudoti telefoną kaip grotuvą ir nuotolinio valdymo pultą.

Abi sistemos sukonstruota tvirtai, bet svarbiausia – ausiai malonus, gerai subalansuotas garsas. Net esant mažam garso lygiui žemi dažniai skamba solidžiai. Lauke „bosai“ stebina savo gilumu ir slėgiu, užpildo visą erdvę. Patalpoje jie gilūs, bet negaudžiantys.

„Panasonic TMAX5“ – kompaktiškesnis modelis namams

Jei norite mažesnės galios, mažesnių gabaritų modelio, atkreipkite dėmesį į garso sistemą „Panasonic TMAX5“. 6,5 kg sverianti garso sistema „Panasonic TMAX5“ turi pakankamai didelį 16 cm garsiakalbį su „Dual Drive“ sistema (dviejų stiprintuvų signalai siunčiami vienam garsiakalbiui). Be žemų dažnių garsiakalbio yra ir du aukštų dažnių garsiakalbiai. Akustinė „Bass Reflex“ sustiprina žemų dažnius.

„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika
„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika

„Panasonic TMAX5“ galima pastatyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, o garsiakalbiai bus šiek tiek nukreipti į viršų.

Prie šios garso sistemos galima prisijungti belaidžiu ryšiu „Bluetooth“, analogine 3,5 mm jungtimi, USB jungtimi, joje įmontuotas CD grotuvas bei FM radijo imtuvas. „Panasonic TMAX5“ galima naudoti ten, kur nėra 220 V prieigos – tiesiog prijungus prie „Power Bank“ baterijos, o tai reiškia, kad bet kokią šventę, vakarėlį ar šokių pamokas galima rengti vasarą lauke, toli nuo namų!

„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika
„Panasonic“ nuotr./Užpildykite šventinę erdvę muzika

Kompaktiškesnė garso sistemos versija palaiko „Qi“ belaidį įkrovimą. Jei jūsų telefonas irgi palaiko tokią funkciją, tereikia jį padėti ant garso sistemos ir telefono baterija krausis, o pats telefonas ir toliau darbuosis kaip muzikos grotuvas.

Nepaisant kompaktiško dydžio, „Panasonic TMAX5“ žemus dažnius jis atkuria fantastiškai. Garsas aiškus, detalus, švarus. Šią garso sistemą taip pat galima valdyti mobiliąja programėle „Panasonic MAX Juke“, kurioje rasite ir ekvalaizerį.

Vis dar galvojate apie dovaną ir laukiate įkvėpimo? Tada pagalvokite apie gerą garsą, užpildytą erdvę, puikią nuotaiką. Juk tai fantastiškos dovanos, o svarbiausia, kad „viskas viename“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas