Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 17

Vaizdo tinklaraštininkas Antanas Jakimavičius: Kai pagalvoju, kad artėja Kalėdos, norisi šypsotis

Nors šių metų žiemos šventės tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje dėl esamų aplinkybių pasikeitė, tačiau visgi Kalėdinė dvasia liko, teigia vienas populiariausių Lietuvos vaizdo tinklaraštininkų ir „Coca-Cola“ Kalėdų ambasadorius Antanas Jakimavičius (AntanasJ).
Antanasj
Antanasj / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Coca Cola Kalėdos

Anot jo, šiemet, esant netipinei situacijai, šventės bus kuklesnės: „Šiais metais šventėms ruošiausi ramiai ir gana paprastai. Žinoma, atsižvelgdamas į esamą situaciją mūsų šalyje, apie dovanas pradėjau galvoti anksčiau, todėl jomis jau pasirūpinta. Liūdna, bet, kadangi su artimaisiais per didžiausias metų šventes pasimatyti nebus galimybės, šventiniu metu apsiribosiu filmų peržiūromis ir pasilepinsiu įvairesniu kalėdiniu maisto meniu“.

Kalbėdamas apie pasikeitusias Kalėdas, Antanas prisimena ir šventinio laikotarpio tradicijas šeimoje. Įprastu atveju, Kalėdų savo artimoje aplinkoje ji neįsivaizduoja be ilgiausio stalo, apkrauto maistu, kurio didžiąją dalį šeimyna ir svečiai vaišindavosi dar savaitę po švenčių. Per pačias Kalėdas Antano šeima jau eilę metų turi tradiciją kartu žiūrėti filmus, ką pats vaikinas įvardija kaip kalėdinį kino filmų maratoną. Dažniausiai, tai būna kalėdinės komedijos šeimai ir panašūs gerą nuotaiką į namus nešantys filmai.

Kadangi nei vienos Kalėdos nepraeina be dovanų, ne išimtis yra ir šie metai. Paklaustas ar daug dėmesio skiria dovanoms ir įpakavimams, 21 metų vaizdo tinklaraštininkas pakratė galvą ir nusišypsodamas pabrėžė, kad ne tai yra svarbiausia.

„Mūsų šeimoje, kiek pamenu nuo mažiausių dienų, svarbiausia šventės dalis buvo ne materialinės dovanos, o pats laikas praleistas kartu su šeima. Kalėdinė dvasia geriausiai justi tada, kai visi numatytu laiku susėdame prie šventinio stalo ar einame žiūrėti filmų. Būtent tokios akimirkos mūsų šeimai yra didžiausia dovana. Blizgučiai, daiktai su prabangiomis etiketėmis ar daug kainuojančiais prekių ženklais nėra esminis dalykas. Į dovanas, manau, verta labiau žvelgti kaip į šventės simboliką, nors prisipažinsiu, kad visgi artimiesiems jas jau esu suruošęs. O kadangi jaučiuosi atsakingas tiek už savo, tiek ir už kitų sveikatą, dovanas draugams tarpušvenčiu būsiu priverstas siųsti paštu“, – planais dalijasi daugiau nei 116 tūkst. sekėjų platformoje Youtube turintis Antanas.

Jis šventinių dovanų paruošė ne tik artimiesiems ir draugams – staigmeną jis turi ir savo sekėjams. Pastarieji ją gali rasti „Coca-Colos“ Advento kalendoriuje. Antanas tikisi, kad staigmena, kurią sukūrė kartu su šeima, pradžiugins ir privers nusišypsoti.

„Nors šis šventins laikotarpis skirsis nuo visų lig šiol buvusių, vos pagalvojęs, kad artėja mano laukiamiausia metų šventė, užsimanau šypsotis ir linkėti visiems kantrybės bei tikėjimo, kad viskas greituoju metu susitvarkys ir gyvenimas vėl grįš į senas vėžes. Tokiu laiku būtina dalintis pozityvia nuotaika ir nepamiršti tų, kurie gali pasijusti vieniši,“ – atviravo vaikinas.


Šiais metais „Coca-Cola“ kartu su „Coca-Cola“ Kalėdų ambasadoriais kasdien skleidžia šventinę nuotaiką specialaus Advento Kalendoriaus pagalba ir kviečia prisiminti, kad geriausia dovana gali būti tu pats! Ir net šiuo laikotarpiu, kai visų saugumui ir gerovei turime likti namie, skambutis seniai nematytiems draugams ar video konferencija su artimaisiais Kalėdų rytą gali tapti gražiausia ir šilčiausia švenčių dovana šiuo sudėtingu metu.

Apsilankyk
www.coca-cola.lt ir atrask švenčių magiją!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas