Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Besilaukiančią moterį vyras apgavo baisiausiu būdu: to ji nesapnavo net didžiausiam košmare

Ketvirtą mėnesį besilaukiančios moters nuojauta nemelavo – jos vyras iš tiesų ją apgaudinėjo. Visgi žmona net baisiausiame košmare nenutuokė, su kuo. Benaršydama sutuoktinio telefone, 26-metė aptiko, kad jis savo nuogybes siuntė ir atgal pikantiškų nuotraukų gavo nuo jos mamos, rašo „The Mirror“.
Neištikimybė
Neištikimybė / Shutterstock nuotr.

Savo istorija moteris pasidalijo socialiniame tinkle „Reddit“. Ji pasakojo pikantiškas žinutes tarp savo vyro (30 m.) ir mamos (52 m.) aptikusi, kuomet sutuoktinis prausėsi duše.

„Tiesą sakant, turėjau įtarimų, kad mano vyras mane apgaudinėja. Peržiūrėjau jo telefoną ir mane net supykino nuo to, ką radau. Mano mama jam siuntė nuotraukas su apatiniu trikotažu, o jis atsakė jai savo nuogybėmis“, – atviravo įskaudinta žmona.

„Mačiau net ir apgailestavimo žinutę. Jis sakė, kad gal reikėtų nustoti, nes nenorėjo manęs įskaudinti, bet mama atsakė, kad nebūsiu įskaudinta tol, kol jie visa tai išlaikys paslaptyje“, – pridūrė moteris.

Shutterstock nuotr./Išdavystė
Shutterstock nuotr./Išdavystė

Pasak „Reddit“ vartotojos, labiausiai ją supykdė žinutė, kurią mama jos vyrui buvo nusiuntusi vos prieš kelias dienas. Joje anyta savo žentui dėkojo už tai, kad padėjo jai išgyventi gedulą dėl prieš 5 metus mirusio vyro, ir kartojo jį be galo mylinti.

„Maniau, kad po to, kai mirė mano vyras, niekas manęs nemylės, nes aš tik sena moteris, bet tu parodei man, kaip mylėti save, ir vėl privertei mane jaustis jauna ir seksualia. Žinau, kad tau sunku išlaikyti tokią paslaptį, man taip pat. Myliu savo dukrą iš visos širdies, bet galiausiai ji turės pripažinti, kad meilė yra meilė ir kad širdis nori to, ko nori“, – žinutėje rašė 26-metės mama.

„Žinau, kad po šios žinutės jie turėjo lytinių santykių, nes tą naktį jis negrįžo namo iki 1 val. nakties dėl „darbo ir apmokėtų viršvalandžių“, – teigė besilaukianti moteris.

Kurį laiką viską apsvarsčiusi, moteris savo vyrą prirėmė prie sienos. Anot jos, sutuoktinis iš pradžių puolė į ašaras, o vėliau ėmėsi manipuliacijos.

123RF.com nuotr./Nėščia moteris
123RF.com nuotr./Nėščia moteris

„Jis man pasakė, kad aš būsiu bloga mama, jei paliksiu jį ir auginsiu vaiką be tėvo, nes kūdikiui gyvenime reikia tėčio, kad jis pilnai užaugtų protiškai ir fiziškai“, – tvirtino „Reddit“ vartotoja.

Moteris šių žodžių nepaisė ir pareiškė ketinanti pateikti prašymą dėl skyrybų. Ji išėjo iš namų, kelioms naktims užsisakė nakvynę motelyje, o vėliau apsigyveno pas giminaičius. 26-metė nutraukė visus ryšius tiek su vyru, tiek su mama, tačiau pripažino, kad juos išmesti iš galvos nėra lengva.

Anot istorijos herojės, su ja nuo to laiko mama bandė susisiekti ne kartą. Ji savo žinutėse atsiprašinėjo už sukeltą skausmą, tačiau taip pat išvadino dukrą žiauria už tai, kad jai nebus leidžiama bendrauti su anūku.

123RF.com nuotr./Nusiminusi moteris
123RF.com nuotr./Nusiminusi moteris

„Niekada nenorėjau nueiti taip toli. Bet tu nesi auka. Kaip drįsti laikyti tai prieš mane ir atimti mano teisę matytis su vieninteliu anūku? Prašau, nedaryk man to. Aš esu tavo mama, aš tave myliu. Aš viską su juo užbaigiau. Mes nebesikalbame. Prašau, palikime viską praeityje. Vaikas negali augti be tėčio ar močiutės“, – žinutėje išdėstė motina.

Nors 26-metė pripažino bijanti, kad jos vaikas, augdamas be tėčio, daug praras, visgi ji neketina leisti su atžala bendrauti nei buvusiam vyrui, nei mamai. Tokiam jos sprendimui pritarė ir dauguma po „Reddit“ įrašu pakomentavusių vartotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi