Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris liko priblokšta vyro elgesio: dėl to miršta ir mūsų seksualinis gyvenimas

Moteris pasidalino, kaip jos vyro elgesys pradėjo griauti jų santykius visomis prasmėmis – nuo bendravimo iki sekso. Kokia to priežastis?
Pora pykstasi
Pora pykstasi / Shutterstock nuotr.

Būkite sąžiningi – kaip dažnai prausiatės duše? Daugelis mėgsta nusiprausti kartą per dieną, o kai kurie prausiasi duše kelis kartus, pavyzdžiui, prieš miegą ir atsikėlę. Tačiau yra ir tokių, kurie į dušą užsuka tik kartą per savaitę arba ir dar rečiau. Kai viena moteris suprato, kad jos vyras yra vienas iš tokių žmonių, ji liko pasibjaurėjusi, rašoma mirror.co.uk.

Ji paaiškino, kad po pandemijos jos partneris dirbo namuose, todėl buvo „iškritęs iš nuolatinės rutinos“, o anksčiau net dvi savaites visiškai nesimaudė duše. Dar blogiau tai, kad jis „miega nuogas“.

„Mumsnet“ tinkle moteris klausė kitų, ar jie galėtų „susitaikyti su tokiu asmens higienos lygiu“, ir toliau dalinosi istorijos detalėmis.

Ji parašė: „Nuo kovido mano partneris dirba visą darbo dieną iš namų, todėl ištrūko iš pastovios rutinos. Jis nuolat tris ar keturias dienas nesimaudo po dušu (kiek žinau, jis taip pat nesiprausia prie kriauklės ar pan.). Jeigu jis prausiasi kas tris dienas – tai gera savaitė. Esu beveik tikra, kad per kovidą buvo laikas, kai jis nesimaudė duše beveik dvi savaites, o kartą per savaitę buvo norma. Jis nedaug mankštinasi, išskyrus pasivaikščiojimus ir kai kuriuos sodo darbus ir pan.“, – teigė ji.

„Po mano įkalbinėjimų jis pasitaisė, bet kai dabar apie tai užsimenu, jis man atkerta ir sako, kad nėra vaikas ir žino, kada reikia nusiprausti. Jei aš jį „baru“, jis sąmoningai ilgiau nesiprausia po dušu. Daug kartų jis sako, kad šiandien eis į dušą, o aš galiu pasakyti, kad jis to nepadarė.

Jis taip pat miega nuogas, o man darosi bloga vien nuo minties, kad turime dalintis ta pačia lova. Seksualinis gyvenimas miršta, nes tiesiog nebenoriu jo net tada, kai jis ką tik nusiprausė po dušu, nes galvoju tik apie tai, koks šlykštus jis buvo prieš tai. Be to, jis rūko, todėl jaučiu, kad namai ir drabužiai persigėrę rūkalų kvapo. Man trūksta gražių ir švarių namų. Nežinau, ką galiu padaryti?!“, – klausia moteris.

Komentatoriai pasidalino savo įžvalgomis ir patikino, kad ji nėra neprotinga, norėdama, kad jos vyrukas dažniau praustųsi duše. „Tai nepriimtinas elgesys. Kiek laiko esate su juo? Ar anksčiau jo asmeninė higiena buvo gera?“ – klausė vienas komentatorių.

Autorė paaiškino, kad jis prausdavosi duše „kasdien, išskyrus keistus tingius sekmadienius“, tačiau ji sakė: „Nežinau, ką daryti, negaliu įsivaizduoti, kad dėl to su juo nutrauksiu santykius ir pasakysiu žmonėms, bet nežinau, kaip priversti jį suprasti, kaip tai mane slegia.“ Ji taip pat sakė nežinanti, kaip dažnai jis valosi dantis.

Kita komentatorė teigė, kad jai tai reikštų nutrauktus santykius: „Skamba atgrasiai“. Dar viena moteris piktinosi: „Nenuostabu, kad nenorite su juo turėti santykių. Bijau, kad turėčiau jį išmesti į šiukšliadėžę. Jis puikiai supranta, kaip tu jautiesi! Aš dirbu namuose, kaip ir mano vaikai. Tai nėra pasiteisinimas blogai higienai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas