Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ modelio gyvenimas žlugo: gyvenau dvare, dabar miegu palapinėje

41-erių modelis Louise Glover atvirauja, kad jos gyvenimas kardinaliai pasikeitė – nuo didžiausių vakarėlių su pasaulio įžymybėmis, gyvenime dvare iki šiandien palapinėje praleidžiamų naktų.
Palapinė
Palapinė / Shutterstock nuotr.

Postimeess.ee, cituodamas žurnalą „The Sun“, rašo, kad britų gražuolės likimas į blogąją pusę pasisuko 2010 metais. Po mastektomijos moterį ištiko širdies smūgis, Louise kovojo už savo gyvybę ir penkias savaites praleido ligoninėje.

L. Glover šiuo metu gyvena pigioje palapinėje viename iš Anglijos kaimo ūkių. Louise teigia, kad situacija prasta, tačiau moteris išlieka pozityvi, kad galbūt tai laikina jos gyvenimo padėtis. Vis dėlto ji nerimauja tik dėl vieno, kad orai kasdien vėsta.

Neturiu šeimos, į kurią būtų galima atsiremti.

„Neturiu šeimos, į kurią būtų galima atsiremti. Stengiuosi išlikti optimistė, bet man reikia greitai išspręsti šią situaciją dar prieš ateinant žiemai“, – kalbėjo globos namuose užaugusi moteris.

L. Glover modeliu pradėjo dirbti būdama 20 metų ir greitai sulaukė tarptautinio dėmesio. Žiniasklaida britę praminė Carmen Electra, moteris pozavo ir žurnale „Playboy USA“.

„Tai buvo geriausias laikas mano gyvenime, visiškai kitas pasaulis“, – praėjusius laikus prisiminė moteris. Tuomet šampanas liejosi upeliais, o vakarėliuose linksminosi su A sąrašo įžymybėmis, tokiomis kaip Leonardas DiCaprio, Matthew Perry ir Paris Hilton.

Audringais metais Louise namai buvo didžiulis žurnalo „Playboy“ įkūrėjo Hugh Hefnerio dvaras.

„Tai buvo beprotiškas laikas. Turėjome nerealius vakarėlius. Prisimenu, kaip vieną kartą su merginoms išsidažėme kūnus ir ėjome šokti aplink Snoop Doggą“, – savo jaunystės laikus prisiminė Louise.

Nors moteris pasakoja, kad modelių pasaulyje su ja elgėsi pagarbiai ir gražiai, atsigavusi po širdies smūgio 2010 m., L.Glover nusprendė baigti modelio karjerą. Vietoj buvusios veiklos moteris sugalvojo savo šalyje tapti asmenine trenere. „Širdies priepuolis man buvo tarsi pažadinimo skambutis, supratau, kad kažkas turi keistis“, – prisiminė jis.

„Pradėjau treniruotis ir perėjau prie kūno bei gyvenimo būdo treniruočių. Turėjau sutartis su daugeliu pagrindinių prekių ženklų, jaučiausi taip, lyg vėl kilčiau į viršų“, – paaiškino Louise.

Gyvenimas pradėjo riedėti žemyn, kai Anglijoje pragyvenimo išlaidos smarkiai išaugo. Darbo pasiūlymų sumažėjo, o kartu sumenko ir pajamos.

Moteris nuolat bando susirasti naujų klientų asmeninėms treniruotėms ir pradėjo šunų vedžiojimo verslą. Be palapinės L. Glover turi nedidelę viryklę maisto ruošimui ir kone kibirą optimizmo, kad viską pavyks įveikti.

„Kai kuriais atžvilgiais būdama čia jaučiuosi ramesnė, nes turiu mažiau rūpesčių“, – pareiškė ji. „Buvo tikrai ypatingų akimirkų. Praėjusią naktį sėdėjau įsisupusi į miegmaišį ir stebėjau krentančias žvaigždes. Mano sėkmė greitai apsisuks“, – pozityvi liko G.Louise.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito