Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Su lėktuvu santykiavusi moteris pranešė apie išsiskyrimą: „Mes vis dar esame draugai“

9-erius metus su lėktuvu seksualinius santykius palaikiusi moteris pranešė, kad su savo mylimuoju neseniai išsiskyrė. Tiesa, anot jos, pora nusprendė likti draugais, rašo „Daily Mail“.
Lėktuvas
Lėktuvas / Shutterstock nuotr.

36-erių sandėlio darbuotoja Michele Köbke su lėktuvu „Boeing 737–800“, kurį meiliai vadino „brangiuoju“, santykius užmezgė dar 2014 m.

„737–800 man yra labai patrauklus ir seksualus. Jis yra gražiausiai sukonstruotas, labai patrauklus ir elegantiškas lėktuvas“, – anksčiau apie savo mylimąjį sakė Michele.

Visgi neseniai moteris atskleidė, kad nuo to laiko su savo partneriu išsiskyrė. Laikraščiui „Bild“ ji prasitarė, kad išsiskyrimas buvo draugiškas: „Mes vis dar esame draugai“.

Prieš kurį laiką Michele buvo diagnozuota objektofilija – žmonių jaučiamas seksualinis potraukis negyviems daiktams.

„Aš esu normali. Tiesa, iš pradžių maniau, kad išprotėjau. Bet tada sužinojau, kad esu objektofilė. Man skauda skruostus nuo šypsojimosi, esu laimingiausia moteris pasaulyje – būdama su juo turiu viską, ko man reikia“, – tvirtino moteris.

Kaip anksčiau yra sakiusi ji, sunkiausia jai atsispirti mylimojo sparnams. „Kai paliečiu jo sparnus, man iškart išprakaituoja delnai ir susijaudinu“, – atskleidė ji, pridurdama, kad norėtų „ištekėti už savo mylimojo ir gyventi su juo angare“.

Nepaisant to, Michele neslėpė, kad santykiai su lėktuvu turėjo ir savų sunkumų. „Priartėti prie jo galiu tik tada, kai skrendu juo arba kai galiu prieiti prie jo angare“, – sakė ji.

Teismo psichiatras dr. Werneris Platzas laikraščiui „Bild“ teigė, kad visame pasaulyje žinoma apie 40 žmonių, kuriems pasireiškė objektofilija.

„Tai vadinamoji parafilija, seksualinio pasirinkimo sutrikimas. Tačiau tol, kol tai nesukelia kančių ar konfliktų, jo negalima priskirti prie patologinių ar reikalaujančių gydymo sutrikimų“, – tikino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas