Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

To Lietuva dar nematė: netrukus šalį sudrebins pirmas ir vienintelis toks erotikos festivalis

Festivalyje netrūks erotinių pasirodymų, kuriuos pristatys profesionalūs šokėjai iš Lietuvos, Jungtinės Karalystės, Nyderlandų, Vokietijos, Vengrijos, Lenkijos, Latvijos. Šokėjai stebins karščiausiais ir pikantiškiausiais pasirodymais, erotiniais šou: čia iš Berlyno atvyksta ir ne vieną apdovanojimą pelniusi burleskos pradininkė bei viena geriausių burleskos atlikėjų Vokietijoje, Katrin Gajndr, čia ir kiti svečiai – dukart pasaulio ir Europos čempionas striptizo šokėjas Andy su kolegomis profesionalais, kurie scenoje ne tik įkūnys daugybę charakterių, bet ir žiūrovus nukels į sensacingą fantazijų bei erotikos pasaulį.
Erotikos festivalis
Erotikos festivalis / Organizatorių arch.nuotr.

„Neabejojame, mūsų svečiai – pasaulio, Europos, savo šalių čempionai publiką užburs kūrybiškais, netikėtais ir kvapą gniaužiančiais pasirodymais, sužavės artistiškumu bei profesionalumu.

Kiekvienas dalyvis – savo srities profesionalas, pavyzdžiui, vokietė Katrin ypač daug dėmesio skiria detalėms: sceniniai kostiumai yra apgalvoti iki smulkmenų, o tinkamo garso takelio paieška gali trukti ne vieną mėnesį. Katrin talentas ir jos išskirtinis moteriškumas sukurs unikalią atmosferą bei nepaliks abejingų“, – pasakoja festivalio organizatoriai.

Organizatorių arch.nuotr./Erotikos festivalis
Organizatorių arch.nuotr./Erotikos festivalis

Didžiausias Baltijos šalyse Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“ gyvuoja 64-ąjį sezoną, tad neatsiejamas nuo savo klasikinių, tradicinių parodų ir renginių, susijusių su grožio, baldų, statybos, tvarumo, knygų, dizaino, turizmo, aktyvaus laisvalaikio, studijų sritimis, tačiau šiemet išeinama iš komforto zonos. Šio rudens parodų ir kongresų centro naujiena – didžiausias ir labiausiai jaudinantis erotikos festivalis Baltijos šalyse „Eros 2024“, įvyksiantis lapkričio 22–23 dienomis.

Pirmą kartą Lietuvoje vyksiančiame festivalyje visiems pažįstamos parodų ir kongresų centro ekspozicijų salės virs išskirtinėmis, unikaliomis erdvėmis, kur praskleidus užuolaidas bus galimybė patekti į erotikos ir seksualumo pasaulį.

Organizatorių arch.nuotr./Erotikos festivalis
Organizatorių arch.nuotr./Erotikos festivalis

Erotikos festivalis pasirinko žinutę – Patogiai / Nepatogu ir dalyvius kviečia patyrinėti jausmingumo dvilypumus, kai ribos išsitrina, o tabu užleidžia vietą išsilavinimui. Tad festivalyje veiks ekspozicijų erdvė, kurioje bus galima sužinoti naujausias tendencijas apie erotines prekes, sekso žaisliukus, interjero ir dizaino detales.

Seminarai apie sekso žaisliukų ir vandens poveikį seksualinei sveikatai

Festivalio „Eros 2024“ programa spalvinga, joje netrūks intriguojančių pranešimų apie seksualumą, sekso žaisliukus, orgazmą. Festivalio žinutė – sulaužyti tabu apie lytiškumą, mažinti stigmas ir diskomfortą kalbėti apie žmonių kilmę, orientacijas, seksualinį gyvenimą. Kadangi renginio vieta bus svetinga ir saugi, savo srities profesionalai, žinomi pranešėjai ir ekspertai kvies į ne vieną intriguojantį pranešimą.

Vyno ekspertė, vandens someljė, restoranų konsultantė ir maisto bei gėrimų tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė, dar žinoma kaip @Urte_dervynas, pasidalins savo sukauptomis žiniomis apie vandens svarbą sveikatai ir seksualumui, atskleis, ar dehidratavus galima patirti ejakuliaciją. Kitas pranešėjas gydytojas urologas seksologas, privačių urologų draugijos prezidentas RamūnasKerpauskas pristatys sekso žaisliukų istoriją, atskleis, kaip jie gerina sveikatą bei gydo įvairias ligas. O seksualumo edukatorė Brigita Ras pasidalins praktiniais įrankiais, kurie moterims padės puoselėti savo seksualumą.

Organizatorių arch.nuotr./Erotikos festivalis
Organizatorių arch.nuotr./Erotikos festivalis

Festivalio tikslas – edukuoti žmones, tad jo metu bus organizuojamos dirbtuvės apie prisilietimų meną, vyks apsikabinimų vakaras su Audre Galecke ir Roku Černiausku – čia dalyviai liks su drabužiais, nebus galimi jokie bučiniai, rankos po drabužiais, eksperimento eigoje visuomet galima pasitraukti ir išeiti. Pasak edukatorių, apsikabinimas – ypač šaltu ir tamsiu metu – yra vienas geriausių vitaminų žmonių emocinei ir fizinei sveikatai, galintis padėti pamiršti vitaminą C bei kitas liaudiškas priemones.

Tarp festivalio partnerių – seksualumo, fetišo ir BDSM festivalis„Kink fest‘ 24“. Išskirtiniame vakarėlyje susilies erotika ir visa įmanoma „KINK“ kultūra, menas, kūrybinė bei kūno laisvė. Ir visa tai skambant Berlyno techno ritmams, viename geriausių Baltijos šalių klubų „1986_gallery_” Vilniuje.

„Vakarėlyje, kaip ir pačiame festivalyje „Eros 2024“, vyks socialiniai žaidimai, skatinantys bendravimą bei dalyvių įsitraukimą. Čia teks pamiršti tradicines pažinčių platformas ir išdrįsti plėsti savo akiratį bei ribas“, – teigia festivalio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas