Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vyras manė, kad žmona jį apgaudinėja, tačiau realybė buvo blogesnė

Po 3 metų santuokos Andy ir Gemmos Hamptonų santykiai ėmė braškėti. Vyras buvo tikras – žmona jį apgaudinėja su kitu, ir jokie įtikinėjimai, kad taip nėra, jo minčių nenuramindavo. Galų gale paaiškėjo neįtikėtinas dalykas – abejones savo žmonos ištikimybe Andy sukėlė auglys, įsiveisęs jo smegenyse, rašo „The New York Post“.
Susipykę sutuoktiniai
Susipykę sutuoktiniai / 123RF.com nuotr.

Kaip pasakoja 37-erių Gemma, su Andy (54 m.) draugauti ji pradėjo prieš 8 metus. Visą laiką šiuose santykiuose abu jie jautėsi saugiai. Visgi, gimus sūnui Henley, vyras tapo atitolęs, rodė jam nebūdingą domėjimosi šeima stoką.

„Būdavo, kad paprašydavau Andy pakeisti vystyklą, o jis atsakydavo, kad jam skauda galvą, ir tai padaryti turėdavau aš. Iš pradžių maniau, kad tai pasiteisinimas ir kad jis sunkiai prisitaiko prie gyvenimo su dviem mažais vaikais.

Jaučiausi taip, tarsi Andy manęs neklausytų, o kadangi nuolat nurodydavau, ką jis daro neteisingai, jo paranoja privertė jį patikėti tuo, kas nebuvo tiesa“, – atvirauja Gemma, turėdama omeny kaltinimus tariama neištikimybe.

Kuo toliau, tuo Andy būklė prastėjo, sumišimo ir paranojos epizodai pamažu tapo kasdienybe. Galiausiai vieną dieną vyras, klodamas lovą, negalėjo suprasti, kaip ištraukti antklodę iš užvalkalo.

Pexels.com nuotr./Vyrui skauda galvą
Pexels.com nuotr./Vyrui skauda galvą

Andy nedelsdamas užsirašė apžiūrai pas savo šeimos gydytoją. Pakeliui į vizitą vyras ėmė vemti ir gydytojas skubiai nukreipė jį į ligoninę dėl įtariamos infekcijos.

Per 24 valandas Andy būklė dar pablogėjo. Atlikus tyrimą, jam diagnozuota glioblastoma. Tai sparčiai augantis navikas, kuris yra labiausiai paplitęs pirminio piktybinio smegenų auglio tipas suaugusiems.

2023 m. gegužės 31 d. vyrui buvo atlikta auglio pašalinimo operacija, po kurios sekė šešias savaites trukusi kombinuota radioterapija ir chemoterapija.

123RF.com nuotr./Ligoninė
123RF.com nuotr./Ligoninė

„Po operacijos Andy nuotaika iš karto pasikeitė, jo asmenybė ėmė priminti senąjį Andy. Pasijautėme geriau žinodami, kad dėl Andy elgesio buvo kaltas kažkas kitas, o ne byranti mūsų santuoka“, – teigia Gemma.

Šiuo metu Andy taikomas antras chemoterapijos ciklas. Siekdamas padėti savo likimo broliams bei seserims, vyras prisijungė prie labdaros organizacijos „Brain Tumour Research“. Ji surinktas lėšas skiria vaistų nuo vėžio paieškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi