Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 15

Eglė apie iššūkius kuriant verslą ir netikėtą likimo dovaną: maniau, kad vaikų turėti negaliu

Eglė Kazokaitė – gėlių butiko įkūrėja, kuriai prisilietus prie augalų šie virsta magišku grožiu. Gėlių jūroje gyvenanti ir verslą savo kūdikiu vadinusi moteris negalėjo patikėti, kad nusprendus dirbti sau, susidurs su neįtikėtinais iššūkiais, apie kuriuos niekada nebūtų pagalvojusi.
Eglė Kazokaitė
Eglė Kazokaitė / Olgos Polomos nuotr.

Dar vienas netikėtumas jos laukė sužinojus, kad ji... laukiasi. Eglė dalinasi, kad įsisukusi į darbus, bandydama išsaugoti verslą, kuriame aplinkybės krito liūdniausia gaida, ji niekada negalvojo apie vaikus. Tuo labiau, net manė, kad negali jų turėti. Tačiau šiandien ji gyvena laukimu ir galvoja, kaip ateityje seksis derinti darbą ir motinystę.

Floriste moteris dirba jau 17 metų, o versle sukasi – dešimt. Iššūkių, kaip sako, teko patirti tikrai daug, kadangi patirties nebuvo, o finansinio raštingumo trūko.

„Atėjau iš meninės pusės, norėjau kurti meną, kultūrą, grožį, kadangi tame gyvenau daug metų. Per žinių ir praktikos kaupimo laikotarpį sunkiausia buvo susidoroti su finansiniais dalykais, nes grožis grožiu, bet išgyvenimas glaudžiai susijęs su finansais“, – dabar prisimena moteris.

Rūtos Rylaitės nuotr./Eglė Kazokaitė
Rūtos Rylaitės nuotr./Eglė Kazokaitė

Sako, didžiausias netikėtumas užklupo tik atidarius „Bohemian Garden“ butiką Užupyje. Ilgai besiruošusi atidarymui ir tam atidavusi visas jėgas, ji negalėjo patikėti, kaip pasisuks likimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas