Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 18

Interviu su sadistu-dominantu: BDSM ir santuoka man yra du skirtingi pasauliai!

Toliau tyrinėdama žmogaus seksualumo platybes ir tai, kokie skirtingi ir įdomūs mes visi esame, ieškau žmogaus, kuris leistų man žvilgtelėti į užkulisius, šį kartą į sadizmo ar dominavimo pasaulį. Mano kelias atvedė mane pas Janį, kuris BDSM bendruomenėje žinomas kaip „pasyvus sadistas“ arba dominantas.
Dominantas Janis
Dominantas Janis / Postimees nuotr.

Kodėl mano interviu herojui taip patinka ką nors suvaržyti, surišti ar nuplakti? Kaip iš tikrųjų vyksta seansai, kuriuos šiais laikais renkasi daugelis moterų ir vyrų? Kodėl egzistuoja tokia paklausa? Ir kaip jis sugeba suderinti savo „dominuojantį“ užsiėmimą su šeimyniniu gyvenimu?

Taip, Janis yra vedęs ir taip, Janis turi „žaidimo“ partnerę. Bus tikrai įdomu!

Susitikę su juo nė neįtartumėte apie jo pikantišką aistrą. Greičiau spėčiau, kad jis aistringas liaudies šokių šokėjas, poetas ar mokslininkas – bet ir čia nuojautos gana klaidingos.

Švelnus rankos paspaudimas ir aksominis balsas – manęs taip pat neįtikina, kad savo krepšyje jis nešiojasi botagėlį ir virves. Ir vis dėlto, kaip vėliau sužinosiu per mūsų pokalbį, šis švelnumas, ši vyro ramybė įkvepia pasitikėjimą, o tai yra svarbiausia, jei nusprendei patirti BDSM žaidimą.

Dosjė:

  • Amžius: 40+ (dar šiek tiek ir jau bus kitas dešimtmetis)
  • Profesija: IT sritis
  • Šeimyninė padėtis: Vedęs, mylintis vyras
  • BDSM bendruomenės statusas: Dominuojantis arba pasyvus sadistas.
  • Veikla: Privačios sesijos, mokymai / meistriškumo kursai, demonstracijos viešuose renginiuose.

– Esate vyresnis nei 40 metų, kai daugelis žmonių taip pat patiria vidutinio amžiaus krizę. Todėl aš iš karto griebiu jautį už ragų ir klausiu, ar susidomėjote BDSM ir dominavimu palyginti neseniai?

– Ne, jūs nenutuokiate (šypsosi). Pati tema mane domino nuo šešiolikos metų. Pamenu, pirmoji teminė knyga apie BDSM, kurią perskaičiau, buvo „O istorija“ rusų kalba. Kaip dabar prisimenu, kaip nedrąsiai ją nusipirkau Rygos mikroautobusų stovėjimo aikštelėje, kur buvo prekiaujama knygomis.

Problema tuo metu buvo tuometinės visuomenės požiūris, kuris vertė tai slėpti. Todėl ramiai stebėjau, kas vyksta sovietinėje visuomenėje, taip pat ir BDSM bendruomenėje, nes žinojau, kad ji egzistuoja jau seniai. Žinoma, tada nebuvo ir interneto, todėl labai sunku susirasti partnerį, kuris taip pat tuo domėtųsi.

Tačiau kai atsirado interneto pasaulis, o aš pats nuo 1996 m. esu susijęs su informacinėmis technologijomis ir internetu, viskas ėmė vystytis daug greičiau. Tada ir aš prisijungiau prie bendruomenės ir susiradau partnerių. Jau ketverius metus dirbu grupėje „KinkDom“, kuri organizuoja teminius renginius. Dažniausiai renginiai organizuojami pačiame Rygos centre esančiame „HEL dungeon“.

– Kas jus, kaip jauną žmogų, patraukė BDSM pasaulyje? Kokia buvo jūsų pirmoji patirtis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne