Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 27

Karti santykių patirtis: Laima namus su vaiku paliko nešina 4 maišeliais drabužių ir kuprine

Šiandien tvirtai ant kojų stovinti ir sėkmingus santykius kurianti Laima Dapkutė į praeities sunkumus žvelgia kaip į pamokas, atvedusias iki to, ką turi dabar. Pirmuose santykiuose moteris patyrė smurtą, o iš antrų teko išeiti su 13-mečiu vaiku, keturiais maišeliais drabužių bei kuprine su paauglio knygomis. Apsigyvenus kone jokių baldų neturinčiame bute, Laimai teko išmokti planuoti biudžetą ir tiesiog išgyventi. „Galvoje sukosi tik viena stipriai neraminusi mintis – kad tik nebūtų mažesnė alga“, – sako ji.
Laima Dapkutė
Laima Dapkutė / Asmeninio albumo nuotr.

Pajautė, kad išeiti bet kur yra geriau nei likti

Per savo gyvenimą Laima turėjo kelerius iširusius santykius, kur kiekvieni išsiskiria savo istorija ir turi skirtingas pabaigas. Per pirmus santykius moteris nukentėjo nuo smurto – vos tam pasirodžius, ji tą pačią minutę atsistojo bei išėjo.

„Labai skaudžiai ir greitai išsiskyrėme po maždaug 12 metų draugystės, – prisimena L.Dapkutė. – Su antru vyru buvau pažįstama jau būdama pirmoje santuokoje. Po skyrybų jis man padėjo susitvarkyti teismo išlaidas, rado būstą. Taip palaipsniui pradėjome gyventi kartu.“

Asmeninio albumo nuotr./Laima Dapkutė
Asmeninio albumo nuotr./Laima Dapkutė

Vis dėlto, nors antruose santykiuose kurį laiką viskas klostėsi gražiai, persikrausčius gyventi pas vyro tėvus, anot Laimos, prasidėjo nesklandumai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas