Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 13

Laikinas tatuiruotes ant kūno Augustė piešė ir užsienio „influenceriams“: suteikia unikalią patirtį

„Esu savamokslė“, – kukliai apie save sako Augustė Čiplytė. Unikalias laikinas tatuiruotes su „Jagua“ dažais kurianti mergina jau spėjo jomis papuošti daugybę žmonių, tarp kurių – ir užsienio nuomonių formuotojai. Visgi, kol kas ji sako neturinti tikslo gyventi vien iš šios veiklos. „Noriu suteikti žmonėms magišką laikino meno patirtį“, – sako portalo 15min pašnekovė.

Pasak 24 metų Augustės, kiek save prisimena, ją visada traukė kūryba: lankė muzikos mokyklą, kur baigė dainavimo ir fotepijono klasę.

Po to sekė studijos: mergina baigė bakalauro medijų studijas Vytauto Didžiojo universitete Kaune bei mados rinkodaros magistrą prestižiniame Europos dizaino institute (IED) Milane, Italijoje.

„Šiuo metu dirbu grafikos dizainere ir kartu su draugu esame įkūrę įmonę, kuri specializuojasi dizaino ir rinkodaros sprendimuose. Tad darbas man leidžia visiškai realizuoti savo kūrybinius polinkius“, – pasakojo Augustė.

Asmeninė nuotr./Augustė Čiplytė
Asmeninė nuotr./Augustė Čiplytė

Greta to talentinga mergina save realizuoja ir kurdama unikalius piešinius, o drobe jai tampa žmogaus kūnas. „Tai – natūralių laikinų „Jagua“ tatuiruočių piešimas ant kūno. Arba meno forma, kuri suteikia galimybę kūrybiškai išreikšti save be ilgalaikių įsipareigojimų. Specializuojuosi tiek individualiuose užsakymuose, tiek grupiniuose. Galiu atvykti į bet kurį pasaulio kampelį“, – apie širdžiai mielą veiklą pasakojo Augustė.

Įkvėpė mamos tatuiruotė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?